2777
2789
عنوان

مامانای باردارکه دیابت بارداری دارین بیاین لطفا😔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 32 پست
سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم ...

ممنونم🙏

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دیابت داری اونوقت با قند ۸۵ ؟!!!!کدوم دکتر گفته اینو

دکترفوق تخصص غدد،تاحالاناشتام بالاتراز۹۵ نرفته دوساعت بعدناشتامم بالای ۱۳۰نرفته،دکترمیگه سن بارداریت که بره بالاقندتم میره بالامن تحت نظرمشاورتغذیه ام که قندخونم کنترل بشه،به دکترغددگفتم خب فعلاقندم نرماله انسولین میخوادچیکارگفت نه بایدبزنی،توهفته گذشته فقط دوروزقندبعدناشتام زیادبوداونم زیر۱۳۰بوده،حالادردم اینه انسولین اصلا‌پیدانمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه انسولین نباشه یعنی اینهمه مریض چه کنند؟بیمه داری ؟من تامین اجتماعی بودم نسخه پزشک بردم اسمم ...

میگن گرونه نمیادهمه داروخانه های شهرو رفتیم فقط یه جاداره اونم میگه فقط به کسانی میدیم که پرونده پرشکی دارن وضعیتشون حاده شماکه خیلی اوضاعت خراب نیست،آره بیمه تامین اجتماعی دارم به شماچندمیدادن؟شنیدم حدود۴۰۰هزارتومن میشه هریه قلمش درسته؟

میگن گرونه نمیادهمه داروخانه های شهرو رفتیم فقط یه جاداره اونم میگه فقط به کسانی میدیم که پرونده پرش ...

عزیزم نسخه پزشکت رو باید ببری ی اداره تامین اجتماعی هست تو سیستم اسمت رو ثبت می‌کنه اونوقت نسخه ات رو ببری داروخانه اسمت ثبته میزنه سیستم میبینع بهت میده.اینکار کنی اروزن بهت میدم من حدود ۳ سال پیش بود چندتاش رو ۳۰ اینا می‌گرفتم به دکتر غددت بگو نامه بنویسه واسه اونجا

عزیزم نسخه پزشکت رو باید ببری ی اداره تامین اجتماعی هست تو سیستم اسمت رو ثبت می‌کنه اونوقت نسخه ات ر ...

آره به شوهرم‌گفتن بایدپرونده تشکیل بدی اگه تاییدشدبهت میدن انسولینوولی من قندم‌خیلی بالانیست آخه

آره به شوهرم‌گفتن بایدپرونده تشکیل بدی اگه تاییدشدبهت میدن انسولینوولی من قندم‌خیلی بالانیست آخه

اصلا ربطی نداره وقتی پزشک واست بنویسه تو میبری اونجا کارت رو انجام میدن.ببین من تا ماه ۷ خودم رو با رژیم بردم بعدش با اینکه هیچی هم نمی‌خوردم دیگه قندم کنترل نشد و شروع کردم به انسولین زدن

اصلا ربطی نداره وقتی پزشک واست بنویسه تو میبری اونجا کارت رو انجام میدن.ببین من تا ماه ۷ خودم رو با ...

من متاسفانه ازهفته های اول دیابت بارداری گرفتم الان۱۵هفته ام بعدبارداری دیابتت موندیاتموم شد؟؟؟وزن بچه زیادنبود؟؟؟مشکلی پیش نیومدبراتون؟؟؟

منم کلا ارثی قندمون بالاس قند ناشتام همیشه ۹۵ اینا بود.من خیلی رعایت کردم میگم اول که رژیم وزنمم به خاطر معده درد اول خیلی پایین اومد با رژیم خودم رو تا ۲۸ هفته رسوندم بعدش هر ماه آزمایش هم میدادم دیگه از ۲۸ هفته زد بالا دکتر گفت باید انسولین بزنی که دیگه شروع کردم اول خیلی ناراحت بودم ولی خب سخت نبود هر چی میری بالاتر واقعا قند میزنه بالاتر.دیکه تمام سعیم رو کردم خودم دوز انسولین رو دکتر گفته بود کم کم ببرم بالا.خداروشکر مشکلی پیش نیومد ۳۸ هفته دو روز هم رفتم واسه زایمان که خیالم راحت باشه و مشکلی نباشه

منم کلا ارثی قندمون بالاس قند ناشتام همیشه ۹۵ اینا بود.من خیلی رعایت کردم میگم اول که رژیم وزنمم به ...

خب خداروشکر❤️🙏

نگران نباش شما هم پیگیر باش و دستگاه قند داشته باش بعد هر وعده غذای قندت رو چک کن 

گرفتم وچک میکنم هرروز،ان شاالله که به سلامت سپری بشه ومشکلی پیش نیاد🙏دعاکنیدبرام❤️❤️❤️

گرفتم وچک میکنم هرروز،ان شاالله که به سلامت سپری بشه ومشکلی پیش نیاد🙏دعاکنیدبرام❤️❤️❤️

نگران نباش ان شالله که به سلامت زایمان می‌کنی.اولش آدم شوک زده اس به مرور عادت می‌کنی چیزی نمیشه فقط قندت کنترل میشه 

تاپیک من خارداره هیچ کس نمیاد؟؟؟اگه تاپیک خیانت بودالان پربازدیدبود😩

عزیزم منم ۲۳ هفته ام قند ناشتام ۷۵تا۹۵دوساعت بعدش ۱۴۰تا ۱۷۰ولی فقط صبح بعد صبحانه کلوگوفاژ میخورم 

صبح میشه این شب صبر داشته باش......