2777
2789
عنوان

بیخودیه؟؟

192 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان خوبید ....من شاگرد خصوصی دارم دوتا بعد یکیشون امروز مامانش اومد نشست بعد من تو خونم هیچ وسیله ای ندارم فقط دوتا فرش یه میز تلویزیون یه تلویزیون بابام ده سال پیش کلی جهاز داد بهم ولی الان دیگه کهنه شدن بوفه مبل تخت وقتی میخواستیم مستقل شم فروختم چون خونمون پنجاه متر بود بعدشم که اومدم این خونه جدیده هفتاد متره دیگه هیچی نخریدم تمام دیوارا خالی فامیلای شوهرم میگن خونت مسجده الان که مامان شاگردم اومد نشست احساس خجالت کردم احساسم بیخوده نه

خدایا دوست دارم😍خدایا عاشقتم😍خدایا دیوونتم😍خدایااااا شکرررررررتتتتتتت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم خودت کاغذ رنگی بخر باهاشون پروانه و چیزای خوشگل درست کن  دیوار خونه با روح میشه 

من با گل های ماشین عروسمون ۳تا قلب کوچیک  متوسط بزرگ درست کردم

با کاغذ رنگی ی پروانه بزرگ و کلی پروانه کوچیک درست کردم

منم تازه عروسم  و وسیله تزیینی زیادی نداشتم و گفتم ب مرور زمان میخرم

عزیزم خجالت از چی ،شما وقتی هیچی نداشته باشی ولی دلی پر از مهر ومحبت نسبت به دیگران داشته باشی مطمئن ...

خیلی با شاگردام مهربونم حتی تو شهریه سخت نگرفتم فهمیدم شاگردم مستاجره گفتم واسش کتاب کمکی بخرم گناه داره ولی خب میگم الان مردم عقلشون به چشمشونه همه چی اینقدم گرون شده

خدایا دوست دارم😍خدایا عاشقتم😍خدایا دیوونتم😍خدایااااا شکرررررررتتتتتتت😍😍😍