2777
2789
عنوان

علت گریه بچه۴ماهه چیه؟

86 بازدید | 23 پست

هم خوابیده هم سیره هم پوشکشو عوض کردم کویک هم داشت ک مدتیه خیلی بهتره ولی امروز همش گریه میکنه نمیدونم چرا

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

عزیزم پسر منم ۵۰روزشه دوسه روزه کارش جیغو گریه س اینقد جیغ میزنه تا میخوابه 😞

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم ۵۰روزشه دوسه روزه کارش جیغو گریه س اینقد جیغ میزنه تا میخوابه 😞

پسرشماحتماکولیک داره دخترمنم تا۳ماه همش گریه میکرد

گریه بچه ها بعد از دل درد بیشتر بخاطر گوش درده  اگه از همه چیزش مطمئنی که اکی هست و میبینی کلا ...

بغلش میکنم اروم میشه یعنی ممکنه گوش درد باشه؟

پسرشماحتماکولیک داره دخترمنم تا۳ماه همش گریه میکرد

تازه دوسه روزه اینجور شده قطره بهش میددم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اره دقیقا با بغل که سرشو بچسبونی به خودت اروم میشن  تازه هم بردی حمام احتمال زیاد گوشش درد میک ...

براگوش دردچکارکنیم؟ دارویی چیزی نداره

من کولیکز میدم خوبه ولی تادوسه ماه دارن دلدردو

اره همینوومیدم من😞

اره همینوومیدم من😞

دخترمن ازساعت۵عصرشروع میکرد ب گریه تا۹.هیچجورم اروم نمیشد باماشین میبردیمش بیرون توماشین یکم میخوابید