2777
2789

همشون همینن همه درگیرن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان از خود بیخود شدم سر طفلک داد زدم گفتم گمشو برو تو اتاقت دیگه روی عنتو نبینم

آخی عزیزم خیلی سخته ،خودم یه پسره شیطون کلاس دومی دارم، مدام باید صداش بزنم ک بیاد باهاش کار کنم دیگه آنلاین هم هستنو مامانا کاراشون چندبرابر شده

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
مال منم دومه سردرس باهم دعوامون میشه

منکه گریمم میگیره دیگه اونم طاقت اشکامو نداره میاد سره مشقش😂فقط حواسم باشه زیاد اشکم درنیاد واسش عادی بشه🥴

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

سعی کنید به بچه ها برنامه ریزی یاد بدید 

اصولا انجام ندادن تکالیف به خاطر اینه که بچه دوست داره یه کار دیگه انجام بده مثلا کارتن ببینه بعد پدرو مادر ها هی گیر میدن بهش پاشو مشق بنویس پاشو مشق بنویس هم اعصار اودشونو رو خورد می کنند هم بچه رو

سعی کنید برنامه ریزی کنید که هم بچه به کارهای موردعلاقش برسه هم تکالیفش ر  انجام بده 

و یه برنامه ی ارمانی هم نریزید بچه ها نهایتا سی تا چهلو پنج دقیقه پشت سرهم می تونند تمرکز کنند 

یه ساعت و نیم برنامه نریزید 

و یا اینکه خودش برنامه بریزه و شما هم بدونید که قراره این کاررو انجام بده