2777
2789
عنوان

استنشاق سم مایع حشرات

303 بازدید | 7 پست

سلام یه سوالی دارم دیشب سم مایع سوسک و حشرات اسپری کردم تو آشپزخونه و سرویس بهداشتی  اولش گلوم خشک شده بود الانم همش گلوم آب میندازه شیر هم خوردم گفتم شاید خوب بشم 

اگه کسی میدونه بگه چیکار کنم ممنون

من کامن زدم اول سردرد گرفتم بعد حالت تهوع و گلو درد ابریزش بینی هم داشتم بعد دوغ و شیر خوردم خوب شدم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامن زدم اول سردرد گرفتم بعد حالت تهوع و گلو درد ابریزش بینی هم داشتم بعد دوغ و شیر خوردم خوب شدم ...

من فقط گلوم خشک شد صبح که بیدار شدم هم اولش خشک بود بعدش یه حالتی هست آب میندازه انگار 

یه دستمال هم گرفته بودم دستم بگیرم جلو دهنم حواسم نبود نگرفته بودم دستمال همینجوری دستم مونده بود منم مشغول سم زدن

من فقط گلوم خشک شد صبح که بیدار شدم هم اولش خشک بود بعدش یه حالتی هست آب میندازه انگار  یه دست ...

سوسک داره خونتون که زدی تاثیری هم داشته یا نه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
سوسک داره خونتون که زدی تاثیری هم داشته یا نه 

آره سوسک ریز داشتیم فراوون یه سری زدیم خوب بود ولی هنوزم یه کم داشتیم گفتم دوباره بزنم آخه اونایی که تو تخم بودن درمیان باید چند سری بزنی که کامل برطرف بشه سری اول که زدیم یه دونه از این سوسک بزرگا هم تو حمام بود مرده بود سمش خیلی قوی هست

آره سوسک ریز داشتیم فراوون یه سری زدیم خوب بود ولی هنوزم یه کم داشتیم گفتم دوباره بزنم آخه اونایی که ...

منم دارم میزنم اگه میخوای زودتر بمیرن خمیر سوسک از داروخونه بگیر بزن 

منم دارم میزنم اگه میخوای زودتر بمیرن خمیر سوسک از داروخونه بگیر بزن 

از اینا که مثل خمیر دندون هستن گرفتیم خیلی تاثیر نداشت قبلش یه پودری زدیم عالی بود ولی چون تکرار نکردیم تو تخم دراومدن باز زیاد شدن دیگه به بابام گفته بودن میخوای کاملا از بین بره فقط سم مایع بزن زدیم هم خیلی خوب بود سری اول همه جا پر سوسک مرده شده بود حالا دیشب  که زدم فقط چندتا دونه دیدم مثل اینکه سری قبلی کامل از بین رفتن 

البته یه سری دیگه هم سقف کاذب آشپزخونه رو بلند کردم پشت سقف کاذب زدم