2777
2789
عنوان

بخشیدن دیگران .......

707 بازدید | 14 پست

بخشش به آن معنا نیست که ناهنجاری‌ها و آسیب‌های وارده از جانب دیگری مُجاز شمرده شود و یا اینکه صرفا شخص مقابل نیز به یکباره از کارما یا بازگشت نتیجه‌ی اَعمال خویش رها شود.

البته او هم می‌تواند خودش را در جریان بخشش الهی قرار دهد که در گذشته آن را توبه می‌نامیدند؛ لازم به ذکر است که این مهم صرفا بیان یک کلمه نیست، بلکه احساسی است که از ته دل برمی‌آید و به طنین ارتعاشی روح فرد بدل می‌شود.

وقتی کسی را که در گذشته به صورت روحی، روانی یا جسمی به شما آسیبی وارد کرده است، می‌بخشید، در واقع خودتان را در جریان بخشندگیِ الهی یا فرکانس طیف هشتم نورِ آفریننده قرار می‌دهید و اینگونه از روابط کارمایی که آن شخص برای خودش و شما ایجاد کرده است، خارج می‌شوید.

این بسیار مهم است که بتوانید ابتدا خودتان و در درجه‌ی دوم طرف مقابل را ببخشید و نتیجه را به عدالت الهی واگذار کنید، زیرا چه به یاد بیاورید و چه نه، حتما خودتان از روی نفس و یا ناآگاهی از نحوه‌ی کارکردِ انرژی، اجازه‌ی آن تقابلِ ناخوشایند را صادر کرده بودید، قوانین فیزیک علت و معلول، بسیار دقیق و فراتر از قوه‌ی آگاهیِ ذهنی عمل می‌کنند.

اگر آگاهانه یا ناآگاهانه به فرد، افراد، موجودات یا پدیده‌ای آسیب وارد کرده و فرصت طلب بخشش را از دست داده باشید و یا اینکه آن فرد از روی نفس و سطح آگاهی ذهنی، عذرخواهی شما را نپذیرفته باشد، به هیچ وجه دلیل نمی‌شود که نتوانید از آن رابطه‌ی کارمایی رها شوید؛ زیرا هنگامی که در جریان بخشندگیِ الهی قرار می‌گیرید، به صورت مستقیم با برترین خودها که خودِ حقیقی شما و فرد مقابل است، در ارتباط هستید، جایی که همه‌ی ما به معنای واقعی کلمه باهم یکی هستیم.

همچنین اگر در لحظه‌ی وقوع برخوردی کارمایی نتوانید خود و یا دیگری را ببخشید، باز هم به آن معنا نیست که فرصتِ به تعادل رساندن آن انرژی‌ها و رهایی از کارما را از دست داده باشید؛ چرا که انرژیِ بخشندگی الهی هیچ گونه محدودیتی را شامل نمیشود و شما می‌توانید این نور قدرتمند آفریننده را مطابق با خیر و منفعت همگان به هر مقطع زمانی و مکانی که لازم است، بتابانید.

انرژی بخشندگیِ الهی برای سالیان دراز توسط نیروهای  کنترل کننده و به‌ وسیله‌ی ایجاد حباب مَجاز ماتریکس از سیاره‌ی شما برچیده شده بود؛ این حباب مجاز، به دست موجوداتی که خمیره‌ی آفرینش را از خالقان نوریِ الوهیم به ارث برده‌اند ولی با استفاده از حق انتخاب آزاد خویش تصمیم به قطع ارتباط با خالقِ اصلی و تغذیه‌ از موجوداتِ آگاهی دیگر به مانند انسان‌ها گرفته‌اند، تشکیل شده بود.

هم‌اکنون با شدت گرفتنِ جریانات هوشمندِ کیهانی، به واسطه‌ی قرار گرفتن خورشید منظومه‌ی شما در موقعیتی خاص نسبت به خورشید مرکزی کهکشان راه شیری، انرژی بخشش الهی برای مدتی محدود در دسترس تمامی انسان‌ها قرار گرفته است.

این همان میانبر یا ارفاق الهی است که ما بارها از آن به عنوان فرصتی طلایی و نهایی یاد کرده‌ایم.

پس بسیار هوشمندانه است که به صورت آگاهانه این هدیه‌ی ارزشمند را برای برطرف کردن تمام نواقص و ناهنجاری‌ها در زندگی فردی و جمعی خود به کار بگیرید"

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
ستاره شناسین؟ یا از روی اسمانا نشانه هایی پیدا میکنین؟

چ فعل و انفعالاتی تو مغزتون صورت گرفت ک ب این نتیجه  رسیدین؟ستاره شناااااااس؟تو اسمونااااااااااا؟نشونه ؟ 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.من مثل شما از فرکانس هشتم و ...چیزی نمیدونم ولی سعی میکنم که یاد بگیرم.ولی این رو میدونم که بخشش به انسان آزادی میده وقتی کسی بهت بدی میکنه ممکنه آثار جسمانی و دنیویش از بین بره ولی تا زمانی که اون شخص رو در ذهنت نبخشیدی هنوز گرفتار آن آسیبی هستی که بتو وارد شده و این مانع پیشرفت معنوی میشه اما اگر ببخشی و فراموش کنی آزاد میشوی و آرامش روحی و عصبی پیدا میکنی.دیگر اعصابت  هم خورد نمیشه .چه بسا بخشش هایی که باعث شود یک نفر دیگر هم به سمت خدا برگردد.بخشش باعث میشود به خدا نزدیک و نزدیک تر شوی.بخشش باید از ته دل باشد و ذهن هم آنرا قبول کند.به خاطر خدا باید بخشید.باید آنقدر بخشید تا طرف مقابل آدم شود  ومتوجه اشتباهش شود.نیت بخشش هم مهم است اولا باید به خاطر خدا باشد و بعد به خاطر شخص مقابل و خودت باشد ،اینکه امیدوار باشی خدا او را هدایت میکند و اینکه شاید آن شخص متوجه اشتباهش شود و عمرش را با اذیت دیگران تباه نکند بلکه به سمت خدا برگردد و به عبارتی دلت برایش بسوزد که دارد خودش را با اذیت کردن تو تباه میکند و با اذیت کردن تو و دیگران قرار است به جهنم برود و اینکه خودت هم با بخشش آزادی قلب و روح و ذهن و اعصاب پیدا میکنی و راه برای نزدیک شدن به خدا باز میشود در واقع نبخشیدن یک گره در بعضی از امور معنوی است.البته اگر این را تشخیص دهی که با بخشش شخص مقابل پر رو تر میشود و بد تر ازگذشته عمل خواهد کرد باید یک رفتار بزرگوارانه ی  دیگر از خود نشان دهی.

سلام.من مثل شما از فرکانس هشتم و ...چیزی نمیدونم ولی سعی میکنم که یاد بگیرم.ولی این رو میدونم که بخش ...

شما خودتون ب بهترین نتیجه رسیدین و این عالیه . 

شما خودتون ب بهترین نتیجه رسیدین و این عالیه . 

سلام اماندا جان من با خوندن كتاب محدوديت صفر پاك سازي ياد گرفتم و مدتي هم انجام دادم خوب بود ولي باز يه مدت هست پر از خشم هستم و خيلي عصياني ميشم ميشه منو راهنمايي كني

سلام اماندا جان من با خوندن كتاب محدوديت صفر پاك سازي ياد گرفتم و مدتي هم انجام دادم خوب بود ولي باز ...

سلام عزیزم . بخاطر اینه ک ذهنت هنوز ساکت نشده . هنوز داره نظر میده و قضاوت میکنه . ب سکوت و مشاهده گری نرسیده . میدونم کار سختیه . شایدم ب افرادی لینک انرژی داری و اونا ناخواسته و بیخبر ازت انرژی میگیرند . باید تمرین آزاد باشی . تو یک روح آزادی نه یک انسان در بند . 

سلام اماندا جان من با خوندن كتاب محدوديت صفر پاك سازي ياد گرفتم و مدتي هم انجام دادم خوب بود ولي باز ...

میدونی ک پاکسازی باید در لحظه و هر لحظه باشه . سخته ولی شدنیه . دلیل خشمت چیه ؟چی تو رو بهم ریخته ؟علت رو پیدا کن . هر بار ک فکری ب سرت زد اون فکر رو از سرت خارج کن بیارش جلو چشمات بذار مانور بده ولی تماشاش کن . اونقدر تماشاش کن ک ساکت بشه . 

میدونی ک پاکسازی باید در لحظه و هر لحظه باشه . سخته ولی شدنیه . دلیل خشمت چیه ؟چی تو رو بهم ریخته ؟ع ...

ممنون عزيزم جواب دادي تو عمل خيلي برام سخته مخصوصا بعضي وقتا خيلي انرژي منفي اطرافم احساس ميكنم

ممنون عزيزم جواب دادي تو عمل خيلي برام سخته مخصوصا بعضي وقتا خيلي انرژي منفي اطرافم احساس ميكنم

دوش اب نمک بگیر . بعد از اتمام دوش کمی آب نمک درست کن نمک دریا بهتره و ب همه جای بد نت بزن و بذار چند دقیقه بمونه و بعد دوش آخر . میبینی چقدر سبک شدی 

از سرم هم بريزم؟

یه دوش کامل سر تا پا بعد از چند ددقیقه موندن یه دوش آب گرم بگیرید نمک شسته بشه . یا گاهی وقتها ک خونه هستید توی تشت آب نمک و کمی قهوه بریزید و پاتون رو بذارید توش حالتون عالی میشه