2777
2789

الناز رضایی پیجش اینستا هست خودمم رفتم پیشش هاشور زدم کارش عالیه بهترینه مشهده👍

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه ش چقدر میشه؟

فکر کنم ۶۰۰ یا ۷۰۰ پیجشو برو ببین هزینه کاراشم زده

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

واقعا فیبروز مشهد قیمتش نسبت به تهران خیلی مناسبه . من رفتم پیش الهام ، سالن پردیسان واقعا قیمت مناسب گرفت و ازم خواست اگه راضی بودم نظرمو اینجا بدم . واقعا عالی . قیمت مناسب، بهداشت و سرعت عمل هم عالی .

حتما باید برید از نزدیک کارشونو ببینید . من از بجنورد خیلی پرس و جو کردم اومدم مشهد رفتم پیش یه نفر که خیلی تو اینترنت بود . اصلا کارش خوب نبود . نمیخوام اسم ببرم . 

امسال رفتم همین پردیسان که تو ملک آّباد بود دیدم تعریف میکنن رفتم واقعا خداراشکر که اینجا انجام دادم . پردیسان همه جوره خوب بود فقط هم کار میکرو انجام میده. الان هم دوست دارم معرفی ش کنم کار بقیه رو ندیدم ولی اینو پیشنهاد میکنم و به دوستامم معرفی کردم .   

دوستان عزیزم 

الهام اعتمادی در سالن اختصاصی ابرو پردیسان سر بزرگمهر جنوبی ، تابلوش حاشیه ملک آباد دیده میشه . 09157005011

فقط کار میکروبلیدینگ و فیبروز ابرو بصورت تخصصی با بهترین مواد و سرعت عمل خیلی بالا و دقت و ظرافت و ماندگاری فوق العاده و هزینه بسیار مناسب  انجام میده . اینو بگم که : 

اگه یه وقت از قبل واسه میک آپ بگیرید و ازش قول بگیرین خودش انجام بده یه کار بسیار شیک و به روز با هزینه بسیار مناسب ارایه میده بهتون . 

الهام تخصصی ابرو کار میکنه . ولی چون میک آپ رو دوست داره و سلیقه داره ، اگه از قبل بهش بگین انجام میده . مشتری های سابقش هنوز واسه میک آپ میان پیشش .

خیالتون از بابت تناسب میک آپ با استایل صورت و لباستون راحت باشه .

واقعا رضایت شما تضمین شده است . 

و آموزشگاه مراقبت زیبایی که هم اکنون شروع کردن