2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر یک ساعت بچه را بیارید بیرون یه ربع وبه هرپهلویی خوابوندین جهتشو عوض کنید.چشم بند هم بذارین...مدام هم نباید زیر نور باشه زمان دقیقشو بپرس

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

من پسرمو دستگاه اوردیم خونه گذاشتم توش فقط پوشک تنش بود و چشم بند هم داده بودن اونم میزدم بهش 

هر 1.نیم 2 ساعت یبار درش میاوردم شیرش میدادم پوشکشو چک میکردم آروغشو میگرفتم دوباره میذاشتم توش 3 روز شبانه روز🤕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
چقد بیرون باشه؟

نیم ساعت بیرون نگهش میداشتم من،یا اگه خیلی بدقلقی میکرد مجبور میشدم پیش خودم آرومش کنم و بخوابه بعد شیر هم باید زیاد بدی تا تند تند دستشویی کنه دفع شه بعد 3 روز بردمش زردیش نرمال شد دکتر گفت اگه یه ذره هم مونده باشه با تند تند شیرش دادن رفع میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من دخترم خیلی زیاد بود البته چند سال پیش بچه بعدیم کم داشت.الان باردارم همش مادر شوهرم میگه که شما تو خونه غذا درست میکنینن بوی غذا باشه زردی میگیره😮😞😞میگم به اون نیست قبول ندارن.به نظر شما چطوره.چون مامانم هم بچهاش همه زردی داشتن

برا پسرم ۱۴.۵ خیلی زباده نه؟

پسر منم 16 اینا بود 3 روز نگهش داشتم تند تندم شیر دادم بهش همه میگفتن فلان و بهمان چیز بده ولی من ندادم همون دکتر هر چی گفت همون بود