2777
2789
عنوان

جاری بیشعوررممم

875 بازدید | 41 پست

بچه ها من مادرشوهرم اینا چند سال پیش یه خونه درست کردن ولی یه سال بیشتر توش نموندن و مجبور شدن برن جای دیگه و اونو کرایه دادن ولی جایی که رفتن چون خیلی وسیله داشت همشو نبرد بقیشو گذاشت تو یکی از اتاقا درشو قفل کرد خونه رو کرایه دادن تا اینکه من با پسرش نامزد شدم و قرار بود عروسی کنیم دو سال پیش بریم تو اون خونه بعد خونه برادر شوهرم تو یه شهر دیگه بود تا اینو شنید زن و بچه و خونشو برداشت اومد گفت خونه گیر نیومد میخوام برم تو خونه اونام گفتن برو ولی وقت عروسی اینا باید بری که من گفتم نه دلم نمیخواد دلخوری پیش بیاد بعد بگن فلاتی از روزی ک اومد دعوا راه انداخت حالا مادرشوهرم یه خونه دیگه ساختن گفتن بریم اون وسایلمم که تو اون خونه اس بیاریم من و ابجیم و اینا رفتیم با شوهرم از صب به جم کردن و گراشتیم بیرون تا ساعت شش بعدظهر که ماشین اومد بارشون زد این زن حتی یه لیوان اب هم دست ما نداد حتی یه تعارف خشک خالی من اونقد تشنه ام بود هی میرفتم اب گرم از شیر باغچه میخوردم تا زن همسایه وقتی خواستیم سوار شیم برگردیم متوجه شد برامون اب اورد اونوقت مادرشوهرم میگف زشت بود نباید میخوردین دیشبم که برا شیرینی خونشون یه گوسفند کشتن دور هم بودیم اول از همه برا اونا کنار گذاشت گف پسرش ببره بده بهشون واقعا موندم چرا بعضیا ایقد خوش شانس هستن

استارتر معذرت میخوام میشه گزارش بزنید😞😞 https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId= ...

کارت خیلی زشته ها ... تو همه تاپیکا همینه کارت

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چنین شرایطی شما باید ناراحتی خودتون رو زیاد جلوه ندین و با سیاست از همین اول کار جلو برین آغاز خیلی مهمه

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
کاریش نمیشه کرد معمولا یه پسر و عروس خیلی عزیزن هرکاری کنن بازم سوگلی هستن

دقیقا

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

واقعا همینطوره بعضی شانسشون خوبه من جاریم همه خانواده شوهرموفوحش کش کرد رفت ازدست پدرشوهرم ومادرشوهرم وخواهرشوهرم شکایت کردگفت توزندگیم دخالت میکنن الانم باهمشون قهره اما خانواده شوهرم هنوزازکونش میخورن میگن اون خوبه البته ببخشیدبی ادبی نوشتم

دختری 🥰ازفصل زمستان 🧊امابادلی♥️ بهاری🌹متاهل،آشناهاصدام میکنن مسکنه مهربون🤪عاشق همسروخانوادم♥️یک عددتپلی باانگیزه هستم😎برای خوشبختی من وخانوادم اگه دوست داشتی یک صلوات بفرست.یک نصیحت بزرگ دوستاتوبه خودت نزدیک نگه داردشمناتو نزدیکتر.مطمئن باش خدای مهربون همیشه حواسش بهت هست فقط گذاشته موقعش یه حال حسابی به زندگیت بده پس همیشه امیدت به اون بالاسری باشه که ارحمن راحمینه🤩
واقعا همینطوره بعضی شانسشون خوبه من جاریم همه خانواده شوهرموفوحش کش کرد رفت ازدست پدرشوهرم ومادرشوهر ...

تو منی یا من توام جاری منم همه خانواده شوهرم و شست و پهنشون کرد 

الان میگن گناه داره از اعصابشه بیچاره هرکی هرچی بهش بگه مادرشوهرم جرررش میده

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

به جای اینکه هی از شیر اب بخوری میرفتی دو تا اب معدنی خنک میخریدی حداقل به خودت ارزش میذاشتی. برای خودت احترام قائل باش تا دیگرانم بهت احترام بذارن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

در چنین شرایطی شما باید ناراحتی خودتون رو زیاد جلوه ندین و با سیاست از همین اول کار جلو برین آغاز خی ...

چرا نشون نده

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏