2777
2789
عنوان

باردارا تروخدا بیاین

207 بازدید | 28 پست

خانما من قبلا یبار سقط داشتم الان باردارم تو اینترنت خوندم کمبود ویتامین دی هم میتونه باعث سقط باشه من تاحالا ویتامین دی استفاده نکردم شما چجوری مصرف میکنین میخام بخرم از داروخونه! با چه دوزی و چند روز یکبار استفاده میکنین

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوز هزار بگیر،روزی یدونه بخور

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

عزیزم شما باید ازمایش اول بارداری بدی بر اساس اون بهت دارو میدن.ممکنه بدن شما نیاز نداشته باشه.

اما قرص یدو فولیک بدون استثنا همه ی باردارا باید بخورن

اون ازمایشو حتما انجام بده الان چند هفته ای؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

عزیزم بایددکترواست تجویزکنه همینطوری هیچ دارویی مصرف نکن

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم منم مثل شما یه بار سقط داشتم و الان ۱۷هفته باردارم 

آزمایش دادم دکتر گفت ویتامین دی و آهن بدنم کمه و برام قرص نوشت تو هم باید آزمایش غربالگری بدی معلوم میشه دکتر خودش مینویسه برات و میگه چطوری مصرف کنی

سر خود مصرف نکنی خیلی بهتره

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم