2777
2789
عنوان

سلام لطفااقایون هم بیاین شوهرم خیلی نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 50918 بازدید | 413 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاچجور باش برخورد کنم اصلا کلا حالموحسابی گرفته عادی وکلا چجوربعد دعوای دیشب وتوهیناش باش برخوردکن ...

عزیزم حساسیت نشون نده 

هرچقدر حساس تر باشی بیشتر تمایل پیدا میکنه برای این کار 

بجای حساسیت ازش تعریف کن تشویقش کن به چشم پاکی مثلا بگو چقد خوبه وقتی منو عشقم بیرونیم چشمای عشقم فقط دنبال منه و منو میبینه 

یا بگو من عاشق چشم پاکی همسرمم قربون چشمای پاکت برم 

انقد اینارو بگو که خودشم باور کنه و وقتی خواست نگاه جایی بکنه خودش مانع خودش بشه 

منم اوایل عقد با اینجور نگاه ها مشکل داشتم با یه روانشناس صحبت کردم و گفت حساس نشم این نگاه تو همه ی آقایون هست حالا یکی بیشتر یکی کمتر یکی زیرزیرکی یکی نه خیلی آشکار نگاه میکنه 

مثلا چند روز پیش رفته بودیم بیرون تفریح

جایی که ما رفته بودیم جوریه که خانوما میرسن اونجا مانتو و شالو در میارن با تیشرت و موباز می‌گردن و حتی شلوارک هم میپوشن 

اینجور دخترا که از جلومون رد میشدن شوهرم نگاه می‌کرد ولی یه نگاه کوتاه نه اینکه برگرده تا جایی تو دید هستن نگاه کنه 

من اول از همون نگاه کوتاهم حرصم گرفت و میخواستم دعوا به پا کنم بعد که بیشتر فکر کردم گفتم من که زنم از روی کنجکاوی به اونا نگاه کردم دیگه از مردا چه توقعی داریم اگه من اون لحظه حساسیت نشون میدادم صد در صد شوهرم بیشتر حواسش به اونا میشد ولی چون چیزی نگفتم دقت کردم دیدم اصلا نگاه جایی که اونا نشستن نمیکنه فقط وقتایی که رد میشن یه نگاه میکنه 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

اونایی که میگن بیخیال رو هیچجوره درک نمیکنم... حالا بحثای دیگه به کنار اینکه یه نفر انقد به بقیه نگا کنه پایین بودنشو میرسونه ازین بدتون نمیاد؟

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی