2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 90 پست

عزیزم ی چیزی بهت میگم ناراحت نشو ادم با ی کار کردن ساده یا تظاهر ب کار کردن طوریش نمیشه و چیزی ازش کم نمیشه من میرم خونه مادرشوهرم ی غذا درست میکنم خونرو مرتب میکنم خیلی دوستم دارن البته اخلاق هم خیلی خیلی مهمه سعی کن با خانواده شوهرت مهربون باشی و تو خونشون یکم نشون بدی کاری هستی شوهرا خیلی روخانوادشون حساسن زندگیتو با رفتارت حفظ کن تا خداینکرده ازهم نپاشه منو مثل خواهرت بدون و ب حرفم گوش بده بد نمیبینی

bahar   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی چیزی بهت میگم ناراحت نشو ادم با ی کار کردن ساده یا تظاهر ب کار کردن طوریش نمیشه و چیزی ازش ک ...

باش ممنونم همیشه همین کارومیکنم تظاهرمیکنم ک دوستشون دارم من بااینکه عقدم خونه مادرشوهرم بیشتراوقات خودم غذادرست میکنم وظرف هم همیشه میشورم

آیا من تو نوشته هام گفتم که توخونه پدذم اوضاعم بد بود؟ من اگه پدر و مادر بدی داشتم که قطـــــعا با ...

خدا روشكر خوشبختيد اما اينو درنظر بگير اغلب اين نوع ازدواجاي به خاطر اين انجام ميشه كه مرد دنبال يه شريك فرمانبره نه يه خانم مستقل كه فكر ازادتري داره براي همين اكثرا ديد بدي دارند و نميتوانن تصور كنن خوشبختي ممكنه وجود داشته باشه و به كسي توصيه اش نميكنن چون نود درصد موارد زن اسيب ميبينه نه اون اقا 

چی بگم؟! نشانه ها رو دیدی و اعتنا نکردی؟! البته قضاوت نمی‌شه کرد ولی آشنایی و نامزدی برا همین چیزاست ...

آره دقیقا

بهم برمیخورد

همسرم توجیه می‌کرد که شوخی می‌کنند منظوری ندارن

بعد که عروس جدید اومد 

دیدم چطور برخورد میکنند

متوجه عوضی بودنشون شدم

منم تو عقدم چیزی بود ک میتونست کمکت کنه ب حرف اینو اون توجه نکن ک طلاق بگیر یا هرچی اگ شوهرتو دوست داری من عاشق شوهرمم و کاری کردم ک وقتی میبینه بااین همه مهربونی من اگ ی درصد بهم بدی کنن ب خانوادش تذکر میده توهم ی کاری کن ک شوهرت بهت اعتماد کنه و تورو بیشترازخانوادش بخاد 

bahar   
خدا روشكر خوشبختيد اما اينو درنظر بگير اغلب اين نوع ازدواجاي به خاطر اين انجام ميشه كه مرد دنبال يه ...

کاملاموافقم و کااااملا قبول دارم که شانس آوردم و خداشاهده خییییییلی برای این لحظه ای که درش هستم تلاش کردم الکی الکی هم شوهرم این نشد

ولی درکل همه چی«شد »داره 

شاید یه روزایی بود که من به طلاق فکر میکردم ولی اون دوره بااااید میگذشت

خلاصه درمل صددرصد بهتره هردوطرف ب بلوغ فکری کامل برسن 

ولی اگه یه وقت خورد و پیش اومد و دونفر کم سن ازدوتج کردن باید بدونن تنهاراهشون طلاق نیست و میتونن خوشبخت باشن و حتی خیلی خوشبخت تر از ازدواجهای برنامه ریزی شده

چون اون چن سال اول زندگی که خیلی هم سخت و بحرانیه رو زودی میگذرونن و خیلی یهتر باشرایط کنار میان (هردوطرف)

و بصورت کلی ملاک سن نیست هممممه این مشکلات برای ازدواج در سنین بالاترهم پیش میاد

آیا من تو نوشته هام گفتم که توخونه پدذم اوضاعم بد بود؟ من اگه پدر و مادر بدی داشتم که قطـــــعا با ...

خوب همه اینا نظر شماست. از نظر من و جامعه جهانی کودک همسری یه چیزیه که باید ریشه کن بشه از جوامع. یه مشکل فرهنگیه تو جوامع توسعه نیافته. از نظر من هیچ پدر تحصیل کرده با فرهنگ اجتماعی بالا دخترش رو تو بچگی شوهر نمیده. ۱۵ سالگی سن عشق و عاشقی نیست. سنی نیست که یه فرد حتی صلاحیت گواهینامه گرفتن داشته باشه چه برسه به ازدواج کردن. 

خوب همه اینا نظر شماست. از نظر من و جامعه جهانی کودک همسری یه چیزیه که باید ریشه کن بشه از جوامع. یه ...

دازنظر من پدری که بچشو عاشقانه دوست داشته باشه و ببینه درس بچش افت کرده بخاطر جنس مخالفش و از آینده دخترش بترسه راضی ب ازدواج میشه...خصوصا که به تربیت خودش ایمان داشته باشه و به دخترش هم اعتماد داشته باشه

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

تو نه خودت زودشوهر کن نه دخترتو زود شوهر بده

حالا انشالله باتلاشاتون بتونید ریشه کن کنید این مشکل فاجعه باررو😊

راستی یادم رفت...تو جوامع خارجی به اصطلاح با فرهنگ بالا تقریبا تمامی نوجوانان مواد مخدر استفاده میکنن و تقریبا همه دخترا از دم بخاطر روابط کنترل نشده تو سن کم باردار میشن حالا یا سقط میکنن یا اینکه نمیکنن پس همون ازدواج بهتره تااینکه ندونی اصلا پدر بچت کیه😉

خوب همه اینا نظر شماست. از نظر من و جامعه جهانی کودک همسری یه چیزیه که باید ریشه کن بشه از جوامع. یه ...

حالا سن ازدواج بود یانبود درهر صورت من تونستم خوب از پسش بربیام هم خودم راضی ام هم همه ازم راضی ان😊

همون پونزده سالگی برای من سن عشق و عاشقی بود و بنظرم اینکه یک نفرو انتخاب کردم خییییلی بهتر بود تااینکه ماهی یه دوس پسر عوض کنم...حداقل ذهن و جسمم قبل ازدواجم دست نخورده بود برعکس خیلی از دخترای الان که هیجده ساله رو با این قیافه های عجیب و پاچه پارگی نمیشه اززن سن بالا تشخیص داد

خداروشاکرم

دازنظر من پدری که بچشو عاشقانه دوست داشته باشه و ببینه درس بچش افت کرده بخاطر جنس مخالفش و از آینده ...

برای کسی که خارج براش فقط ۴ تا حرف الفباست و واقعا تعریف دیگه ای ازش نداره جز این باور خنده دار که اینجا دخترا تو ۱۶ سالگی حامله میشند حرف ای واقعا ندارم.

پدری که دخترش رو درست تربیت کرده باشه تو ۱۵ سالگی درس بچش افت نمیکنه به خاطر جنس مخالف. پدری که عاشق بچش باشه بچه ۱۵ سالش رو شوهر نمیده. سعی میکنه رو روابطش با جنس مخالف نظارت داشته باشه که دخترش اسیب نبینه نه اینکه زرتی دخترش رو شوهر بده و قال قضیه رو بکنه. چند تا دکتر متخصص و ادم حسابی دیدی تا حالا که بچه زیر سن قاندنی شوهر داده باشند؟ تو‌مناطق محروم و با فقر مالی و فرهنگی چطور؟ میبینی؟ فرق دارند. سطح فرهنگ ها متفاوته. 

حالا سن ازدواج بود یانبود درهر صورت من تونستم خوب از پسش بربیام هم خودم راضی ام هم همه ازم راضی ان😊 ...

یعنی تو رو شوهر نمیدادند قرار بود راه به راه دوست پسر عوض کنی؟ یا مثلا حامله شی ندونی بابای بچت کیه؟! در این حد خانوادت به تربیت دختر خودشون مطمئن بودند؟!

برای کسی که خارج براش فقط ۴ تا حرف الفباست و واقعا تعریف دیگه ای ازش نداره جز این باور خنده دار که ا ...

باعرض معذرت مگه تو گوه خور مردمی که میخای جای همه تصمیم بگیری؟؟انقد فرهنگ فرهنگ میکنی میخام ببینم چ گلی به سر خودت زدی؟؟؟حداقل من راه درستو رفتم و به کوری چشم امثال تو تو سن کم موفق شدم یه زن خوب و مادر نمونه باشم و فرهنگ هم انقدر دارم که همه رو قضاوت نکنم و گوه خور کسی نباشم آخه بقیه دختر شوهر میدن با عاقبت خوب تو چرا میسوزی؟؟تو نکــــــن و سرتو از تو زندکی این و اون بکش بیرون اینقد واسه همه فاز فرهنگ برندار خانم سفیر یونیسف که همه مناطق محرومو دیدی😂حالا تو که از خاااانواذه بافرهنگی دقیقا چی هستی؟؟فرهنگت اینه که رابری تو فضای مجازی این و اونو قضاوت کنی؟

اگه ازدواج نمیکردم و تاآخر عمر  هم خونه پدرم میموندم باااز هم ب اندازه امثال تو بی بند و بار نمیشدم که بخام پدر بچمو نشناسم بلانسبتم

خوب هم از فرهنگ خارج سرم میشه کم نرفتم و نیومدم ولی هیچوقت نشد بخام جایی بروز بدم😊

امیدوارم پدرت بتونه روانتو درمان کنه حداقل که اینقد ب مردم نپری

تو دنیای مجازی اینی تو دنیای واقعی احتمالا جایی بستری هستی

خداشفات بده دیگه ریپلای نکن چون من اصلا نمیخونم ک بخام جواب بدم حیف وقت که برای تو گذاشته بشه