2777
2789

من حدودا ۴ساله عروسی کردم شوهرم کلا از اول زیادددد اهل ابراز علاقه نبود اما خب انقدرم داغون و بی عاطفه نبود..

بازم اوایل ی ناز و نوازشی قربون صدقه ای چیزی داشتیم الان هیچییییی..خیلی ناراحتم .حس میکنم افسرده شدم .کلا بی توجه شده .انگار منو نمی‌بینه .یا تو گوشی یا خواب یا سرکار .واقعا دارم حس میکنم ایرادی دارم ک آنقدر واسش بی اهمیتم‌.

شوهرای شما چطورن؟ بهتون ابراز علاقه میکنن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همون اول رمانتیک بود همسرم. هنوزم همونطوریه خدارشکر. 

بهش بگو دوس داری چطوری باشه عزیزم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شما چند وقته ازدواج کردی

3سال

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خییییلی در حدی که بعضی وقتا میگم  بسه  یکم به خودت استراحت بده...   اوایل اینجوری نبود  ولی حالا خیلی وابسته ام شده و عین بچه ها شده  هرلحظه ابراز علاقه  انگار میترسه

شوهر منم همینه . کلا از اول خیلی رمانتیک و با احساس نبود بعد بچه دار شدن بدتر هم شد 

خیلی خوبیم و واقعا همدیگرو دوست داریم اما واقعا از کمبود محبت رنج میبرم و گاهی حس افسردگی بهم دست میده 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

عزيز جان بيشتر به روابطتون توجه كن

شايد مشكلي داره يا انتظاري داشته ازشما متوجه نشدين

كلا اكثر آقايون دلايل ناراحتيشونو نميگن

اگرم همه چي اوكي هست شايد خسته از كاره شايدم معتاد به گوشي

در كل زن ميتونه با تنوع و شادابي روحيه مرد رو عوض كنه البته بهتره يه شام رمانتيك درست كني و موزيك و ...و دراين باره باهاش صحبت كني