در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم این قرص رواز سه ماه قبل اقدام مصرف میکنن چون ما دقیق نمیدونیم که چه زمانی باردار شدیم وگاهی تا ۳ ماهگی هم متوجه نمیشیم.چون بعضی بارداری ها با خونریزی همراهه هم قرص آهنه هم برای جلوگیری از نقایص مادرزادی ورشد جنین خوبه
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
من خودم باردارم ودکترم به جای فولیک اسید بهم گفت یدوفولیک بخورم بهتره وخارجیه
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘