2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب حاملگی بلده؟؟؟

130 بازدید | 18 پست

سلام دوستم امروز بهم پیام داد گفت دیشب خواب دیده که مامانمو میبینه یه برگه دستشه و به دوستم میگ که من باردارم بعد دوستم باورش نمیشه میاد منو میبینه که دارم سیسمونی پسرونه آبی رنگ میخرم.....😢😢😢من پنج ماهه اقدامم آرزومه باردار بشم ای خدا💔

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

بارداری یعنی غم و‌ناراحتی 

تعبیر بچه ی پسرم اینه که اولین بچت دختره

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بارداری یعنی غم و‌ناراحتی  تعبیر بچه ی پسرم اینه که اولین بچت دختره

پسرو دخترش برام فرقی نداره ولی خیلی میترسم ازینکه مادر نشم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری یعنی غم و‌ناراحتی  تعبیر بچه ی پسرم اینه که اولین بچت دختره

عزیزم من تو دهه محرم شبی که مختص به حضرت علی اصغر هس خیلی برای سلامتی نی نیم دعا کردم و گریه کردم چون دکتر گفت وزنش کمه و دورشکمش یه هفته عقبه،ازبس اون شب دعا کردم و گریه کردم خواب رفتم 

شب خواب دیدم پسرم بدنیا اومده شوهرم گذاشتش تو بغلم بهش شیر میدادم بنظر شما تعبیرش چیه؟

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
چرا نشی عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله به حق امام زمان به زودی زود مامان میشی

قربون دهنت ان شالله🙏🖤

عزیزم من تو دهه محرم شبی که مختص به حضرت علی اصغر هس خیلی برای سلامتی نی نیم دعا کردم و گریه کردم چو ...

شما اصلا نگران نباش منم ای یو جی ار بودم 

خوابای اشفته توی بارداری خیلی طبیعیه

اخراشم شاید یه شب در میون‌خوابه نی نی رو ببینی فقط به دکترت اعتماد کن

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
من خودم در اوج ناامیدی به لطف خدا باردار شدم ۳سال و نیم نازایی داشتم 

الهی شکر ان شالله کسی غم مادر نشدن نبینه به حق فاطمه...عزیزم الان تو گوگل هم خوندم نوشته بود دیدن زن باردار در خواب نشانه تلاش او برای رسیدن به موفقیت و امکانات بهتر ...واقعن راسته من الان یک هفته تو مشقت و استرس بودم بسکه تلاش کردم ماشین بخریم که خداروشکر خریدیم

الهی شکر ان شالله کسی غم مادر نشدن نبینه به حق فاطمه... عزیزم الان تو گوگل هم خوندم نوشته بود دیدن ز ...

عزیزم خداروشکر مبارکتون باشه انشالله خیرش رو ببینید و سال بعد خودت و همسرت و بچتون سه تایی سوارش بشید

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
عزیزم شما چند هفته زایمان کردی؟وزن نی نی چقدر بود؟

تو تاپیک چند روز پیشت کامل برات توضیح دادم‌

۲۱۷۰ 

۳۶ هفته و‌۶ روز

عزیزم خداروشکر مبارکتون باشه انشالله خیرش رو ببینید و سال بعد خودت و همسرت و بچتون سه تایی سوارش بشی ...

عزیزمی فداتشم چه دعای قشنگی کردی ممنون الهی به آرزوهات برسی😘😘😘😘