2777
2789

اونا بیشتر اذیت میشن برعس من و شوهرم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم خودت و شوهرتی.. ولا ما داشتیم وحشتاک مذهبی برا ما ک میشد گیر میدادن. ما هم ساده گوش کردیم الان جاری جدید اومده انگار آنتالیا زندگی میکنه. از شانسش همین مذهبی ها روزی صدبار قربون صدقش میرن. اینم بگم لعنت به خانواده ضعیف کقرار دختردار بشن... ک واقعا از عمق وجودم کشیدم

سخته دیگه باید دید طرف چقدر ارزش داره برات

اگه واقعا دوسش داری باید بدونی خیلی چیزارو باید تحمل کنی به خاطرش

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
از چه نظر به مشکل خوردین

از نظر خیلی چیزا ی آدم مذهبی با ی آدم غیر مذهبی خیلی فرق میکنه از نوع پوشش و روابط بگیر تا حتی نظرات که تو خیلی از موارد متناقض هست

خانواده من رو نماز روزه و واجبات حساسن خانواده شوهرم و خودش نه و ی موقع هایی مسخره هم میکنن

با همدیگه راحتن مثلا شوهرم با جاریم شاید چند ساعت بشینن حرف بزنن خوب همین منو اذیت میکنه 

با خواهرم کلا سلام به زور بدن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

ما یه عروسی رفتیم طرف عروس همه با چادر مشکی نشسته بودن سمت چپ

خونواده داماد هم همه تیپ زده از لباس و ارایش

ما میگفتیم دعوا میشه وسط مراسم 😅😅

ولی خب اروم و عاشقونه دارن زندگی میکنن

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

ولی اگه سخت گیری از طرف خونواده داماده قبول نکن دردسرش خیلی زیاده و میشی عروس بی حیا خلاصه حرف زیاد میشنوی

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

سلام من خانواده مادری ام به شدت مذهبی هستن و من اینو نمیپسندم ... تک بچه هستم و تنها ... واقعا فشار زیادی روم هست .. همش به اجبار مثل اونا رفتار میکنم .. نگران اینده ام هستم و خودمو سزنش میکنم برای یه اتفاقی .. نه دوستی دارم نه ... 18 ساله ام و کنکوری ووو خییییلی استرس دارم ... استرس همه چیو دارم ... همش به دوستام غبطه میخورم .. افکار و ظاهرم خیلی باهم فرق دارن ... پدر و مادر جوونی دارم طوری که فکر میکنن خواهر و برادیم با هم اما.... از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم و هرچی خواستم همونجاا برام فراهم کردن ... اصلا حالم خوب نیست ... همیشه استرس و ترس از اینده دیوانه ام میکنه ... اصلا اهل دوستی با پسر نیستم و اگر بخوام ازدواج کنم 26 سالگی شاید .... ولی دلم میخواد تمام افکارو عقایدش مثل خودم باشه ... خیلی میترسم .. اصلا هم نمیشه با خانواده ام مخالفت کنم و طوری باشم که دوست دارم ... 

سلام من خانواده مادری ام به شدت مذهبی هستن و من اینو نمیپسندم ... تک بچه هستم و تنها ... واقعا فشار ...

عزیزم درستو بخون برو دانشگاه مستقل شو این چیزا میگذره تهش همونی میشی که دلت میخواد❤️