2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود گلم.اسم دارو رو یادم نیست اما باید از هلال احمر تهیه میکردیم ۲۹ روز ب ۲۹ روز

ممنون از پاسخ 

و یائسه شدن ؟ 

یادت هست بعد تزریق اول شرایط شون چه طور بود؟ 

اینکه خونریزی بند اومد ؟

راستش من هم تو اون شرایط هستم  

بعد تزریق اول و  همچنان لک میبینم 

ممنون از پاسخ  و یائسه شدن ؟  یادت هست بعد تزریق اول شرایط شون چه ...

خواهش میکنم عزیزم

بله لک داشت تزریق دومم ی کم بود اما دیگه برای سومی پاکه پاک شد

اما خب خیلی عوارض داره مراقب خودتون باشید

من الان پیامتو دیدم گلم.آمپول یائسگی زدن س دوره و یائسه شدن.البته قرار شد اول رحمشو در بیارن ک با ای ...

سلام خانمی.حالتون خوبه؟حال مادرتون چطوره؟

ان‌شاءالله که خوب باشید.مادر من هم این مشکل رو داره چندساله حل نشده و میگن باید رحم دربیاره والان ضعف بدنی شدید دارن.میشه لطفا اسم آمپول رو واسم دربیارید بهشون پیشنهاد بدم؟؟؟کدوم دکتر تو کدوم بیمارستان تجویز کرده بودن؟

ممنون میشم جواب بدید 🙏🌷

سلام خانمی.حالتون خوبه؟ مادرتون چطوره؟ ان‌شاءالله که خوب باشید.مادر من هم این مشکل رو داره چندسا ...

سلام گلم ممنون سلامت باشید

مادرم از همون سال یائسه شده و الان ب شدت استخون درد داره

والا یادم نمیاد آمپوله چی بود ماله سه چهار ساله پیشه اما یادمه فقط حلال احمر میداد اونم سه ماه فقط سر تاریخ باید میرفتیم میخریدیم و تزریق میکرد

ما شهریار هستیم دکتر زیاد رفتیم همه گفتن باید رحمشو در بیاره

اما بیمارستان تامین اجتمایی دکتر مریم هدایتی نذاشت و آمپول داد

آمپول زولادکس هس

که باید از هلال احمر گرفت

یائسگی موقت میاره

دکتر واسه آندومتریوز که داشتم نوشت

اما تزریق نکردم

چون  ممکن بود علایم شبه یائسگی داشته باشه و ترس از پوکی استخوان