2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین به دوستم تجاوز شده...

843 بازدید | 55 پست

دیشب یکی از رفیقام بهم گفت،که به یکی از دوستام تجاوز شده،دختره کم سنه،۱۶ سالشه.

بهش تجاوز شده.

تو یه شهر کوچیک زندگی میکنن که فوق العاده مذهبیه،خانوادشم خیییلیییی حساسن .

به رفیقم گفته اگر به خانواده بگم منو میکشن،منم فرار میکنم.

مشاوره هم نمیخواد بره.

به پدر مادرش نمیتونه بگه.

اینقدر دست دست کرده که ۳ هفته از اون اتفاق گذشته میگن حتی شکایتم نمیشه کرد،چون پزشکی قانونی نرفته..

خیلی براش گریه کردم،بچه ها به نظرتون باید چیکار کنه؟راهی هست برای نجاتش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شخصی ک تجاوز کرده ادم حسابیه بهترین راه برای فرار از ابروریزی و اینکه زخمای روح ادم التیام پیدا کنه اینه ک با همون فرد ازدواج کنه

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
خب مشاوره که نمیخاد بره شکایتم نمیخاد بکنه چیکار دیگه َ؟؟؟؟ 

😐والا

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

دوس پسرش بوده لابد 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

به زندگیش ادامه بده انگار اتفاقی نیوفتاده ...چون نمیخواد مشاوره بره و به خانواده اش هم نمیخواد بگه....فقط پول جمع کنه که بعدا ترمیم کنه و بره دنبال زندگیش

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم