2777
2789

سلام دوستان گل. شبتون بخیر.

من میخواستم برای میکرو برم یکی از مراکز ناباروری تهران.

اطلاعاتی دارید به من بدید؟

کدوم مرکز بهتر هست؟

کدوم دکترش؟

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانوی عزیز، بهتون پیشنهاد میکنم اگر هنوز نرفتید بهتره با یه دکتر کار رو ادامه بدین تا توی مرکز، دکتر سهیلا عارفی کارشون تو این مورد خیلی خوبه، توی بیمارستان بهمن هم هستن‌. البته مرکز سقط مکرر و درمان ناباروری ابن سینا هم مشغول هستن. 

بانوی عزیز شرایط من و شما کاملا مثل هم هست اسپرم ضعیف و میکروهای ناموفق و بارداری پوچ و...

من به این نتیجه رسیدم تهران یا رویان برم یا برم پیش دکتر نصر با اون مراحل میکرو رو ادامه بدم

لطفا اگه به نتیجه رسیدی که کدام مرکز یا دکتر خوبن به منم اطلاع بده ممنون

خدا خودش کمک کنه که دیگه توانی نیست

سلام دوست عزیزم

اگر موردی نداری برای رفتم پیش مرد حتما و حتما برو پیش دکتر نصر.

پیش هیچ کس دیگه نرو

البته ملک اقصی هم خوبه ولی اونم مرد هست. نصر بر اون ترجیح داره

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

من جدیدا با شما آشنا شدم وتقریبا شبانه روزی مطالب شمارا مطالعه میکنم به عنوان فردی که سالها درگیر مشکلات باروری بوده وخدا راشکر نتیجه گرفته اگر کمکی از دستم بر بیاد خیلی خوشحال میشم که کمکتون کنم

اگر بتونین از دکتر عارفی وقت بگیرین به نظرم با تمام جدی بودنش به روزترین پزشک زنان هستند

بعد از هفت سقط و دوازده ای وی اف مطمئنم که عوامل زیر تاثیر بسزایی در بارداری دارند تا جایی که یکی از دوستان با همین عوامل بعد از دوازده میکرو ناموفق درسن ۴۳سالگی طبیعی باردارشدن

مصرف غذای سالم و سرشار از پروتئین و ویتامینهایی مثل ای امگا  ژل رویال ویتامین ب 

ورزش پیاده روی روزانه حداقل یک ساعت با سرعت بالا

طب سوزنی 

مصرف آب فراوان

کم کردن استرس 

خوردن مواد متعادل وکم کردن مصرف سردیجات بعد از انتقال مثلا بعد انتقال خودم کاهو زیاد مصرف میکردم که متوجه شدم اشتباه بوده

امیدوارم بهترینها برای شما بزرگوار بدرخشه

دکتر نصر تو‌تهران

کیلینیک مام

ایشون دستان خدا بر روی زمین

ایشون وسیله خدا بر روی زمین 

خداروشکر میکنم به خاطر وجود بنده هایی مثل ایشون

عزیزم آرتمیس جان اینو یکی از بچه های سایت گفته من یادت کردم برات فرستادم، شاید به دردت بخوره

دکترسهیلا عارفی ،دستش سبکه کاربلد 

پروزه نازایی همت قوی میخواد  این دکتر کارش خوبه ولی نمیدونم الان چطور نوبت میدن

برای مامان شدن دوستام ومادرای منتظراللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

سلام

من مرکز ناباروری نرفتم

میرم پیش خانم دکتر بختیاری مطبشون. تو پاسدارن هست

فلوشیپ ناباروری داره. خیلی آروم و با حوصله و صبوره. وقت میزاره و دقتش خوبه. من راضیم. سرش خلوته و خوب وقت میده معطلی نداره

کارهای مربوطه رو هم تو کلینیک نیکان انجام میده

من راضیم. یه آی یو آی ناموفق داشتم باهاش و الان تو سیکلآی وی اف هستم.

آرامش دارم باهاش و بهش اعتماد دارم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️