2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5028811/یک-دقیقه-بیاید?postId=154807052

لطفا بیاید داخل این تاپیکم خواهش میکنم توروخدا

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤

منم همینطوری بودم و به شدت لجباز و تخس و مغرور...

ولی الان خیلی کمتر شده

چند سالته؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
مال من کمتر نمیشه که هیچ بیشترم میشه 

خب الانم اقتضای سنت هست کم کم که سنت بره بالاتر کمتر میشه 

میدونی خودت یجایی میرسی که دیگه خسته میشی 

سعی میکنی کوتاه بیای و آروم باشی....

منم تا همین دو سه ساله خیلی لجباز بودم وقتی عشقم اومد تو زندگیم اونوقتا من عاشقش نبودم خیلی باهاش لجبازی میکردم و سرلجبازیام خیلی بدرفتاری هم باهاش میکردم بهم میگفت ینی تو خدای لجبازی هستی من تو زندگیم آدمی به اندازه تو لجباز و یه دنده ندیدم تو فقط یه دنده بیشتر نداری😁

میدونی فکر میکنم تاثیر عشق هم بوده.....وقتی که کم کم عاشقش شدم کلا سعی کردم بخاطرش لجبازیامو کمتر کنم و خب کمترم شد ولی واقعا سنمم دیگه قد لجبازی کردن نیست🤭

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
خب الانم اقتضای سنت هست کم کم که سنت بره بالاتر کمتر میشه  میدونی خودت یجایی میرسی که دیگه خست ...

اره نامزد منم همینو میگه میگه لجبازو یه دنده ای الانم انقدر بش زنگ زدم کفری شده میگه فقط لجبازی بلدی خب چیکا کنم من اخه  

اره نامزد منم همینو میگه میگه لجبازو یه دنده ای الانم انقدر بش زنگ زدم کفری شده میگه فقط لجبازی بلدی ...

اگه دوستش داری باید یجاهایی کوتاه بیای با خودت کلنجار برو سر خودت داد بزن خودتو یجوری آروم کن اما درمقابل اون کوتاه بیا

عزیزم ممنون از راهنماییات 

خواهش عزیزم