2777
2789

در صورتی که با کارت ملی شما سیم کارتی خریده شده باشه و شما اونو رو بسزونید تا اخر عمرتون اسمتون رو اون سیم هست 

و اگر بفروشید تو تاریخچه سیم کارت اسم شما هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بحث پلیسی نی  پس مطمئنم باشم با سلب مالکیت و سوزوندن اثری نمیمونه؟

اطلاعات توی سرور اپراتورها باقی میمونه

تا وقتی کسی پیگیری نکنه مشکلی نیست

وگرنه تاریخی که به نام شما بوده بعد انتقال داده شده یا سوخته شده موجوده

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....
اطلاعات توی سرور اپراتورها باقی میمونه تا وقتی کسی پیگیری نکنه مشکلی نیست وگرنه تاریخی که به نام ش ...

وای بعد کسی که آشنایی مخابرات داشته باشه به راحتی بهش دسترسی پیدا میکنه؟ 

وای بعد کسی که آشنایی مخابرات داشته باشه به راحتی بهش دسترسی پیدا میکنه؟ 

بدون حکم قانونی که کسی حاضر نمیشه همچین کاری بکنه ولی اگه نفوذ داشته باشه اره دیگه

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....
بخوای شکایت کنی باید چیکار کنی؟

هیچی میری یه شکوائیه تنظیم میکنیم، و در آخر هم پیگیری صاحب خط درخواست میکنیم

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
سلب مالکیت کنم چطورررر؟؟ 

باید بری شکایت کنی این سیم کازت رو من نخریدم چیکار کنم خودشون برا اون شرکت که خط رو ازشون خریدید درخواست میدن که سندداسکن شده رو براشون بفرستن و امضای شما و اونی که رو سند هست رو تطابق میدن اون موقع بهتون اطلاع میدن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
هیچی میری یه شکوائیه تنظیم میکنیم، و در آخر هم پیگیری صاحب خط درخواست میکنیم

ببین من یکی رو دوست دارم 

از یک سال پیش تا الان کات کردیم الان دوباره میخوام برش گردونم 

خطش روی یک حالتی گذاشته که فقط مخاطبینش میتونن باهاش تماس بگیرن 

کل حساب های مجازی خودش رو هم پاک کرده

من از این طریق شکایت میتونم پیداش کنم؟

به نظرت مشکلی پیش میاد یا نه؟

ببین من یکی رو دوست دارم  از یک سال پیش تا الان کات کردیم الان دوباره میخوام برش گردونم  ...

میتونی پیدایش کنی ولی آبروریزی میشه نه اصلا از این روش نرو جلو 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
اطلاعات توی سرور اپراتورها باقی میمونه تا وقتی کسی پیگیری نکنه مشکلی نیست وگرنه تاریخی که به نام ش ...

چطور میشه این کار کرد یعنی به این اطلاعات دسترسی پیدا کنی؟ حتما باید آشنا داشته باشی تو مخابرات؟

از طریق آشنا تو مخابرات یا تو اطلاعات چی؟ اونجا میشه؟

آره احتمال ش هست