2777
2789

گفت از اینکه گفتی طلاق میخام خوشحال شدم😔واقعا چرا اصلااااا اشتباهشو قبول نمیکنه یعنی واقعا معذرت خواهی برای حرفای زشتی که زد انقد سخته؟خیلی دلم گرفت

خسته از تمام دنیا💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای منم گفتم اون خوشحال شد 

واسه من حرف زشت نزده خیانت جنسی کرده

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
ببخشیدا البته ولی اینجور مردا رو باید اتیش زد 

واقعا بالای هممممههههه اون حرفا که زد انتظار داشت من ناراحت نشم نگم طلاق حالا بعد یه هفته بجا اینکه معدرت خواهی کنه پرو میگه کی طلاق میگیریم بهش میگم انگار بدت نیومده میگه نه خیلی هم خوشحال شدم

خسته از تمام دنیا💔
واسه کسی بمیر که برات تب کنه 

واقعا چرا مردا انقد وقیح شدن؟؟؟قبلانا چقد زن طلاق دادن سخت بود برا مردا الان میگی که تهدید کنی بعدا خوشحال میشن

خسته از تمام دنیا💔
واقعا بالای هممممههههه اون حرفا که زد انتظار داشت من ناراحت نشم نگم طلاق حالا بعد یه هفته بجا اینکه ...

ببین اگه راه برگشتی داری منظورم پیش خانوادته قبولت میکنن چ بدونم خودت از پس خودت برمیای دستت تو جیب خودته طلاق بگیر...بعضیا چون تنها راهشون موندن و تحمل کردنه طلاق نمیگی پرن چون کسی پشتشون نیس ولی اگه پشتیبان داری اینکار بکن

برو مهرتو بذار اجرا خوشحالتر شه

اگه میزاشتنم حتما اینکارو میکردم.

بقول خوش ۷ سال عاشقم بود😭 بعد هفت سال عشقش الان فقط ۸ماه که عقدشم

خسته از تمام دنیا💔
خاک تو سرش

تازه با زن متاهل  بود و هست

مهریه رو هم بخشیدم

حاضره طلاق بده ولی نگه اشتباه کردم

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
واقعا چرا مردا انقد وقیح شدن؟؟؟قبلانا چقد زن طلاق دادن سخت بود برا مردا الان میگی که تهدید کنی بعدا ...

همینه زن زیاد شده تو جامعه منم هروقت گفتم میرم گف به سلامت خیلی نامردن دوتابچه هام وابروی خانوادم جلو رومه وگرنه قیدشو میزدم

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰