2777
2789

آخه هم باردارم هم اینک پراش میریزه تو هوا و اینا بد ب نظرتون آخه حوصلم سر میرف تو خونه تنهایی دیدم این دوتا بیان شاید دیگ احساس تنهایی نکنم 

ضرری ک واسه جنین نداره؟🙁🎈🥛

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓

دیگه خریدی لبخند رضایتم که داری برو حالشو ببر

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ن بابا چ ضرری

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون گناه ندارن منم بخرم؟

منم دلم میسوزه تو قفسن ولی آخه سرم باهاشون گرمه ن بخر ب نظرم عروس هلندی بگیر

منکه داشتم ۹ ماه بارداری 🤭🤭 خیلی دوسشون داشتم ، نی نیم اومد دادمشون به کسی 🥺 خوب نیس واسه نی نی ...

آهان خوب پس 

ن منم ب دنیا بیاد ک دیگ سرم گرمه و میترسم آلرژی زا باشه اما فعلا😂🖤

نه من مرغ مینادارم ازکوچیکی خودم بزرگش کردم الانم داره حرف میزنه😆

وااااااای ننه عزیزممممممم❣🤩🤩🤩

دیگه خریدی لبخند رضایتم که داری برو حالشو ببر

😂😂خواستم ادای مامانای نگرانو دربیارم 

ن حدی گفتم اگ بده بدمشون برن