2777
2789

یه مدتی هست که همش با خودم فک میکنم چرا همش باید اون دختر خوبه باشم چرا همش باید همه بگن وای این چقد خوبه یا یکم بد باشم همه میگن از خانومی شما بعیده سر قضیه فک میکنم اون حسای ماجراجوییهامو و خوش گدرونیای مجردی رو اصلا ناشتم الانم که سریع میخام برم خونه متاهللی و باز بلید بیشتر خانم باشم من میخاستم شلوار بگی بپوشم موهامو کوتاه کنم شب تا دیر وقت با دوستام برم پارک و سینما نمیدونم اینا درست میشه یا بعدا میشه حسرت خانما لطفا بهم بگین تا قبله این که نرفتم وارد زندگی متاهلی و اینا رسما 

من میتوانم و باید بتوانم به رویاهایم قول رسیدن داده ام. 

متاهل هم باشی همه ی این کارا رو میشه کرد 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

💫

شبیه خودت زندگی کن
شبیه خودت بخند
راه برو
شبیه خودت لباس بپوش
شبیه خودت حرف بزن
شبیه خودت غذا بخور
ورزش کن
عکس بگیر
نقاشی کن
کتاب بخوان
یا شعر بنویس
حتی شبیه خودت عاشق شو
این شبیه خودت بودن است که تو را از تمام ِ آدمها متمایز میکند
اینکه به سبک خودت دوست داشته باشی دوست داشته شوی شانسی است که قسمت هرکسی
نمیشود
به سبک خودت زندگی کن
و پی گیر ِ زندگی هیچکس جز خودت نباش
در نهایت خودت برای ِ خودت میمانی و آدمهایی که تورا نه دوست دارند
با تمام خوب و بد هایت ...
فقط تورا دوست دارند
نه نقاب هایی که هرروز میزنی
به سبک خودت زندگی کن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مثل شما بودم و هستم الان پشیمونم هیچی از جوونیم نفهمیدم هیچ تفریح و دلخوشی ندارم حالم از خودم به هم میخوره این زندگی و اصلا نمیخوام کاش میشد برگشت به گذشته و ازنو ساخت

میتونی خانم باشی و دختر خوبه باشی و بادوستات بری بیرون 

بیرون رفتن حتما نباید باموی کوتاه و تیپ جلف و تادیر وقت باشه 

بعد ازدواج هم بستگی به نظر شوهرت داره چون خواه ناخواه تحت تاثیرش قرار میگیری و توی رفتار و کردارت دخالت میکنه 

پس اگر میخوای بعد ازدواج مدل خاصی پوشش و رفتار داشته باشی باید حواست رو جمع کنی مردی که انتخاب میکنی چه تیپ شخصیتی داره 

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔 
دلم میخاد برم زندگی خابگاهی رو تجریه کنم یکم برا خودم ازار باشم و مستقل 

عالیه من ۵ سال تجربه کردم بهترین خاطراتو دارم بهترین و به یادماندنی ترین دوران زندگیم بود

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

مادرم خیلی سختگیر بودن رو تربیت دختر و نامزدمم یه ادم مدهبی هستن که منو به خاطر شان خانواده و خانم بودن و از این حرفا گرفتن

من مثل شما بودم و هستم الان پشیمونم هیچی از جوونیم نفهمیدم هیچ تفریح و دلخوشی ندارم حالم از خودم به ...

اره اخه میدونم بعد ازدواجم سریه باید مادر بشم و زندگی اینطوری 

اره اخه میدونم بعد ازدواجم سریه باید مادر بشم و زندگی اینطوری 

دقیقا ی زندگی یکنواخت، تا میتونی خوش باش باهرچی شادی سر کن اصلا به حرف دیگران گوش نده یکاری کن که پشیمون نباشی