2777
2789
عمومی چیا خوندی

منبع عمومی رو برات مینویسم

فناوری اطلاعات(کامپیوتر) کتاب آمادگی برای آزمون استخدامی کاظم زرینی، یا icdlسبزعلی گل

ادبیات لقمه مهروماه

معارف اندیشه اسلامی 1 و 2 از آقای سبحانی، گاج دبیرستان

هوش: استعداد تحصیلی هادی مسیح خواه

زبان 504 واژه

اطلاعات عمومی: کتاب زیور آزادی، قانون اساسی

واسه ریاضی پیشنهادی ندارم عزیزم چون خودم سفید گذاشتم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
منبع عمومی رو برات مینویسم فنوری اطلاعات(کامپیوتر) کتاب آمادگی برای آزمون استخدامی کاظم زرینی، ی ...

منابعو میدونم 

تجربه خودتو میخاستم.چیا خوندی

البته اکثرا به اطلاعات عمومی خود شخص بستگی داره

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی رشتت چی بود و چه جوری و چیا خوندی

چجوری خوندنم رو برات میگم ولی اینکه چیا خوندم فقط درصورتی به دردت میخوره که هم رشته باشیم عزیزم.رشته م رو توی خصوصی بهت میگم. اما درمورد چجوری خوندن باید بهت بگم مرور مداوم خیلی کمک کننده هست.چون باعث تثبیت مطالب توی ذهنت میشه. من 50 روز بکوب خوندم و بیشتر هم تخصصی چون فرصتی نداشتم به اون صورت که بخوام عمومی بخونم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
منابعو میدونم  تجربه خودتو میخاستم.چیا خوندی البته اکثرا به اطلاعات عمومی خود شخص بستگی داره

من تقریبا هیچی چون وقت نداشتم.البته از بین منابعی که نوشتم جلد اول اندیشه رو خوندم.عوضش تخصصی رو انقدر خوندم کاملا مسلط بودم

خب تخصصی ها رو چ جوری خوندی خیلی سختن

هرکتاب رو 3 مرتبه خوندم بدون اینکه سعی کنم مطالب رو حفظ بشم.همین مرور باعث شد تثبیت بشن توی ذهنم، درکنارشون تست های ارشد رشته م و تست های آزمون های استخدامی سال های قبل رو هم خوندم که خیلی مفید بودن

چقد خوب من سرعت خوندنم خیلی خیلی پایینه دوتا بچه هم دارم فکر نکنم بتونم😥

منم سرعتم پایین بود تا قبل از آزمون.روشم رو عوض کردم.جای اینکه سعی کنم حفظ کنم مطالب رو، تونستم با مرور مفهومشون رو متوجه بشم

هرکتاب رو 3 مرتبه خوندم بدون اینکه سعی کنم مطالب رو حفظ بشم.همین مرور باعث شد تثبیت بشن توی ذهنم، در ...

خانمی مثلا برای استان خراسان رضوی شهر من که مشهد هست نیرو نمیخوان اما برای شهرستانهای اطراف مثل نیشابور میخوان 

حالا من میتونم شرکت کنم یا فقط برای شهر مشهد که زندگی میکنم میتونم شرکت کنم واینکه شما که قبول شدی مصاحبه چطوری بود سخته یا معمولی؟

خدا خیرت بده که وقت میزاری و تجربیات خودتو به اشتراک میزاری

ممنونم عزیزم

خانمی مثلا برای استان خراسان رضوی شهر من که مشهد هست نیرو نمیخوان اما برای شهرستانهای اطراف مثل نیشا ...

درحال حاضر حرفی از بومی گزینی نیست بنابراین شما میتونی برای نیشابور شرکت کنی. حتی اگر بومی گزینی هم بخوان اعمال کنن(که بعید میدونم)استانی خواهد بود و مشکلی برای شما پیش نمیاد