2777
2789
عنوان

آبجی های گلم لطفا بیاین

145 بازدید | 28 پست

سلام روزتون بخیر میخوام یه چیزی بهتون بگم و کمکم کنید من این حرفا رو نمی تونم به کسی بگم پس از شما کمک میخوام.... من یه دختر عمو دارم 17سالشه بعد شوهرم بهش نذر داره    یه سالو نیم میشه خودم فهمیدم اما شک داشتم تا دیروز دختر عموم خودش بهم گفت یعنی نگفت یه جوری از زیر زبونش کشیدم چون بچه اس نتونست ازم قایم کنه سریع گفت دختر عموم دختر خیلی خوبیه چیزی ازش ندیدم اما شوهرم دست درازی بهش کرده یه سالو نیم پیش دختر عموم اومد خونمون شب بمونه پیشم بعد من بغل شوهرم بودم من خوابم سبکه بعد شوهرم تکون خورد بیدار شدم اما تکون نخوردم بعد شوهرم یواش دستشو از زیر سرم برد یکم تکون خودم دادم ساکت وایساد یه لحظه بعد که فهمید خوابیدم یواش بلند شد رفت تو حال ما تو اتاق خوابیده بودیم دختر عموم تو حال بعد ش شک کردم از اون موقع تا حالا خیلی ربتار از شوهرم دیدم تا دیروز که دختر عموم گفت اون شب ساعت دو بود بلند شدم دیدم شوهرت پایین پام نشسته داره نگام میکنه یه لحظه ترسیدم گفتم بهش چی شده چرا اینجایی بعد گفته بیام پیشت بخوابم بعد دختر عموم ترسیده گفته الان منو زنتو بیدار میکنم برو و اینا اما اون گفته ناز نکن چرا ناز میکنی بعد دخترعموم خواسته صدام بزنه گفت دیگه رفته گفت دست درازی بهم کرده خونمون پیش همه بعد دو روز پیش شوهرم رفته خونشون مامان بابای دختر عموم خونه نبودن بعد شوهرم رفته داخل گفت با زور یهو اومده از پشت بغلم کرده سرمو بوسیده گفت جز اونم چند بار بغلم کرده بهم دست زده و اینا بعد من نمیخوام به رو شوهرم بیارم به دختر عموم گفتم به شوهرم بگه همه چی رو برام گفته و من میدونم اما حرف نمیزنم درموردش خودم سنگین می گیرم تا هر موقع اومد سمتم بهش میگم در ضمن دختر عموم نیست دختر دختر عموم میشه بعد بهش گفتم چرا تا الان بهم نگفتی گفت ترسیدم زندگیت خراب شه و اینا به نظرتون چی کنم توروخدا راهنماییم کنید حالم بده

طولانیه#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر دختر عموت خیلی فامیل دوریه  حالا رفت و امد نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد  بنظر ...

باباش میشه پسر عمه ام یعنی دختر عموم با پسر عمه اش ازدواج کرده دور نمیشه و خیلی باهم راحتیم هیچ وقت فکرشو نمیکردم

باباش میشه پسر عمه ام یعنی دختر عموم با پسر عمه اش ازدواج کرده دور نمیشه و خیلی باهم راحتیم هیچ وقت ...

عزیزم شوهرت خیلی خطریه 

نه تنها برای اون دختر عموت بلکه برای کل فامیل و همه 

پس فردا خودتون بچه دختر بیارید ، اون موقع تکلیف چیه