2777
2789
عنوان

ازدوستان وکیل کسی هست.سوال دارم

80 بازدید | 16 پست

میخوام بدونم صرف اینکه همسرم بنویسه وامضا واثر انگشت بزنه که بعدطلاق تمام وسایل خونه رو به من خواهد داد کافیه؟یاحتما بایدمحضری باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم

خواهش میکنم محضری باشه هیچ راهی نداره بزنه زیر حرفش ولی محضری نباشه چون رسمی نیست می‌تونه کاری کنه مثال بگه تحت فشار یا اکراه بوده یا اینکه حالت عادی نداشته و امضا کرده یا......

خواهش میکنم محضری باشه هیچ راهی نداره بزنه زیر حرفش ولی محضری نباشه چون رسمی نیست می‌تونه کاری کنه م ...

عزیزم یه سوال دیگه..شوهر من خییلی عصبیه منم میخوان اقدام کنم برای جدایی..یه دختر ۷ماهه دارم و ۱۳ ساله.میدونم اگه بفهمه که رفتم خونه پدرم و قصد جدایی دارم میاد دم درخونه پدرم و وحشیانه رفتار میکنه و به زور میخواد بچه هامو ببره. کااری میتونم انجام بدم که بترسه؟؟حکمی چیزی؟

عزیزم یه سوال دیگه..شوهر من خییلی عصبیه منم میخوان اقدام کنم برای جدایی..یه دختر ۷ماهه دارم و ۱۳ سال ...

کار که فقط میتونی یه شکایت بنویسی برای دادگاه که تعادل روانی اداره و عصبیه 

ولی باید ثابت کنی چون دادگاه تحقیق می‌کنه اگه تعادل روانی نداشته باشه و ثابت بشه حضانت بچه ها رو میدن بهت ولی اگه ثابت نشه نه متاسفانه حضانت بچه بزرگه با اونه و دختر۷ماهه ات هم بشرطی که ازدواج نکنی و شرایط نگهداری داشته باشی حضانتش تا هفت سالگی با خودته

کار که فقط میتونی یه شکایت بنویسی برای دادگاه که تعادل روانی اداره و عصبیه  ولی باید ثابت کنی ...

آخه از چند تا وکیل پرسیدم گفتن دختر از ۹سالگی انتخاب با خودشه..

آخه از چند تا وکیل پرسیدم گفتن دختر از ۹سالگی انتخاب با خودشه..

اون در شرایطیه که حکم رشد بگیره از ۹سالگی حکم بلوغ داده میشه و احراز رشد با دادگاهه اگه حکم رشد از دادگاه بگیره آره انتخاب با خودشه ولی معمولا حکم رشد ۱۵ به بعد میدن