2777
2789

من بچه ندارم ولی خیلی ترسیدم😯😯😯😯چند نفر دیدم تو نی نی سایت تاپیک زده بودن راجع به اینا یکیشون انگشت کوچیکه پاش اینجوری شده بود تاپیک زده بود چیکار کنم پای بچه کبود و متورم بود مامانشم میگفت مو بوده دور انگشتش الان که فکر میکنم میبینم این بچه حتما اینجوری شده بوده😯😯😯😯

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همین میگن تا چهل روز حتما جوراب پاش باشه  هر شب هم با کرم مخصوص لابلای انگشتاش ماساژ داده بشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من نفهمیدم.... بعداز زایمان مو بریزه... چه ربطی به کودک داره

پیچیده یه تارش دور انگشت نی نی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من نفهمیدم ینی ب مادر ربط داره؟

نه کلا موی هرکسی ممکنه بپیچه به دور انگشتاش.که طبیعتا مادرا باید یکسره چک کنن پدر که حال این کارارو نداره داشته باشه ام سرباز کنی یه نگاه الکی میندازه میره

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
من نفهمیدم ینی ب مادر ربط داره؟

تارموی مادر نیپیچه دورانگشتای پای نوزاد ، مادر متوجه نمیشه

باعث همچین فاجعه ای میشه

هر کی نوزاد داره باید خیلی دفیق نوزادش رو بررسی کنه

البته این بیشتر برای خانمهایی که موهای بور و دکلره دارن واجبتره ، چون موشون روی پوست نوزاد دیده نمیشه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
پسر من نوزاد بود نخ پیچیده بود وسط انگشتش طفلک هی گریه گریه اخرش دیدیم انگشتش قرمزه و درش اوردیم

آخی خوب بوده زود فهمیدین نخم خیلی بده میبره قشنگ😔😔😔

من نفهمیدم.... بعداز زایمان مو بریزه... چه ربطی به کودک داره

عزیزم مو ممکنه بپیچه دور انگشتای بچه باید مراقب باشی همش نگاه کنی این اتفاق نیفته