2777
2789
عنوان

پذیرفتگان دانشگاه فرهنگیان 98

158 بازدید | 8 پست

سلام به همه عزیزانی که چشمان  خودشون رو به این نوشته  دوخته اند... ممنونم که وقت میگذارید 🙏

من از بچگی به معلم شدن علاقه زیادی دارم 

امسال کنکور دادم، تمام خواسته ام این هست که دانشگاه فرهنگیان قبول بشم تا بتونم اهدافم رو دنبال کنم 

از همه ی شما عزیزان  تقاضا دارم اگر اطلاعات دارید به صورت دقیق به سوالاتم پاسخ بدید ،ممنونم

1/چه رشته ای می خوندید، و الان چه می خونید؟

مثلا بگید تجربی بودم الان دبیری شیمی میخونم

2/حدود تراز و رتبه تون چند بوده؟

3/از کدوم منطقه ، استان هستید؟

4/دانشگاه فرهنگیان ، الویت چندمتون بود؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

رشته م تجربی هست    اگر دانشجو معلم پذیرفته از تجربی  داریم ، لطفا به سوالاتم جواب بده ممنونم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امسال کنکور دادم میشه میانگین درصداتونو بگین

نمیتونم دقیق بگم 

اما دینی رو 75درصد زدم  بقیه هم حدود 50

اختصاصی ها رو بررسی نکردم 

نمیتونم دقیق بگم  اما دینی رو 75درصد زدم  بقیه هم حدود 50 اختصاصی ها رو بررسی نکردم  ...

با احتمال زیاد قبولی چون کنکور امسال وحشتناک سخت بود البته با این درصدا تو اختصاصی ها پزشکی رو شاخته

کاربر قدیمیم ولی تعلیق شدم😐😐

سلام معلم آینده، من در حال حاضر اگر خدا قبول کنه و موفق باشم ،دانشجو معلم رشته علوم تربیتی و  آموزش ابتدایی  هستم .البته رشتم انسانی بود و رتبه ام ۱۹۰۰منطقه دوسال ۹۷ شد،ترازم هم ۸۰۰۰بود برادرم هم آموزگار ابتدایی هست،و رشته اش تجربی بود،شد ۳۰ هزار منطقه دو سال ۹۳و فرهنگیان انتخاب آخرش بود.حتی اگه قبول شدی،سعی کن تو مصاحبه مسلط و با اعتماد به نفس جواب بدی و حتما حتما با عشق و علاقت معلمی رو انتخاب کن...به قول شهید باهنر معلمی شغل نیست، عشق است،اگر به عنوان عشق انتخابش کردی مبارکت باشه  ولی اگر به عنوان شغل تو این مسیر اومدی،بزارش کنار

موفق و سالم و شاد باشی دوست عزیز

با احتمال زیاد قبولی چون کنکور امسال وحشتناک سخت بود البته با این درصدا تو اختصاصی ها پزشکی رو شاخته

نه عزیزم اختصاصی ها رو بررسی نکردم 

به پزشکی علاقه ای ندارم 

اما دبیری رو به شدت دوست دارم

موفق باشید

سلام معلم آینده، من در حال حاضر اگر خدا قبول کنه و موفق باشم ،دانشجو معلم رشته علوم تربیتی و  آ ...

سلام به کسی که به معلمی عشق می ورزد 

ممنونم از توضیحات کاملتون  و دعای خیری که کردید

سلام به کسی که به معلمی عشق می ورزد  ممنونم از توضیحات کاملتون  و دعای خیری که کردید

زنده و پاینده باشید دوست عزیز

انشاءالله به هرچی که دوس داری و خیر و صلاحته میرسی،توکل به خودش