2777
2789
عنوان

مامانای ۲قلو و قرص آهن

116 بازدید | 6 پست

مامانای ۲قلو کیا تا آخر بارداری قرص آهن استفاده نکردن و کیا اهنشون خوب بوده و قرص اهن مصرف نکردن من ۱۰ روز به سزارینم مونده  هموگلبینم ۱۲ونیمه اگه قرص آهنو مصرف نکنم چی میشع

عزیزم‌ برا من دکتر دو عدد در روز تجویز کرده بود

بخاطر درد شدید معده و معذرت مخام یبوست کردن نمتونستم حتی یکیشم بخورم....الان بعده چندیدن سال عوارضشو تو جسم خودم میبینم واِلا واس بچهام اتفاقی نیفتاد

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

عزیزم‌ برا من دکتر دو عدد در روز تجویز کرده بود بخاطر درد شدید معده و معذرت مخام یبوست کردن نمتونست ...

هموگلبینت چند بود؟ یعنی اصلا نخوردی؟ ۲ قلو بارداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم میخوردم 

ولی کامل نمخوردم

هموگلبین نمیدونم

ولی یادمه آهنم ۹ بود که باید ۱۴ میبود

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

خیلی اشتباه کردم نخوردم

الان کم خونیم درمان نمیشه

از بس کلسیمم کمه

پاهام میگیره نمیتونم حرکت کنم

دوقلو خیلی سخته 

خیلی مواظب باش

عزیزم انشاالله به میمنت و سلامتی فارغ بشی

چرا عزیزم میخوردم  ولی کامل نمخوردم هموگلبین نمیدونم ولی یادمه آهنم ۹ بود که باید ۱۴ میبود

خب اهن همون هموگلبینه ک شما میگید ۹ بوده ؟ دکترت گفت باید ۱۴ باشع؟و اینکه  عزیزم  من ۱۰ روز اخر نمیخام استفاده کنم شما چند روز استفاده نکردی؟

خب اهن همون هموگلبینه ک شما میگید ۹ بوده ؟ دکترت گفت باید ۱۴ باشع؟و اینکه  عزیزم  من ۱۰ رو ...

عزیزم از پزشکت بپرسی بهتره

من مثلا سه روز نمیخوردم یک روز میخوردم

واقفا به ضررم تموم شد