ن ی راهکاری نشونم بده برم ولی خیلی بده نترنی زندگی کنی تو فشار باشی جای من نیستی😳😳
عزیزم منم خیلی دلم میخواد خونه مستقل داشته باشم خونه فعلیمخیلی کوچیکه مثه شما کنارمادرشوهرم ولی خواهرانه بهت میگم نرو سراغ این چیزا که آرامشتو از دست میدی از خود خدا بخواه گلم
رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مىزنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمىگم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمیدونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار میکنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمیدونم!ببین ذوقت چیهیکی ذوقش با سفر زنده میشهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
[QUOTE=154789711]توی این چله کاری نکردی که گناه آلوده بشی[/QUOTEدو ساله چهله عاشورا یاسین میبندم شا ...
سلام
توسل به امام حسین زیارت عاشوراخیلی عالیه
ازاقا بخواه قربونش برم جواب میده
رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مىزنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمىگم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمیدونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار میکنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمیدونم!ببین ذوقت چیهیکی ذوقش با سفر زنده میشهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
دیروز یه مستند دیدم که اتفاقا چندسال پیش شبکه ۳ نشون داد از اون به بعد از هرچی دعانویسه وحشت دارم
منم همچین مستندی دیدم از شبکه سه اسمش شوک بود
پسری واسه کسب و کار و رزق و روزی پیش دعانویس رفته بود بهش یه چیزی با موکل داده بود بعد یه مدت پسره حالش بد شد تو فیلم نشونش می دادن دچار رعشه و حالتی مثل صرع میشد که آزار موکل یا همون جن بود🤐