2777
2789
عنوان

توروخدا کمک😭

613 بازدید | 41 پست

بچه ها مامانم فردا میخواد بزور ببرتم تست بکارت😭میخوام خودمو بندازم جلوی ماشینی چیزی تا دست و پایی بشکنه ک نرم😭بخدا مجبورمم توورخدا فقط راهنمایی کنین ،زندگی زهرم شده

مگه به خودت شک داری؟؟چرا میخواد ببره؟؟داری نامزد میکنی؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ شیطون😅

جواب خیلی چیزا میتونه به من چه باشع 🤙🏻 به بعضیام باس گفت نه به قیافت میاد نه مال این گوه خوریایی 🤙🏻حقیقت اینه که این ماییم که دیگران رو مغرور میکنیم چون  ارزشی رو بهشون دادیم ک نداشتن 👌🤙🏻😏 فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که ۱۰ شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای دنیاس 🌍🌎🌍و اون الان اونجاست 🍭با کسی که خر 🦓بودن رو انتخاب کرده. بحث نکن سوارش شووو 👍به بعضیام باس گفت حالا ما بلد نبودیم نگهت داریم خودتم بلد نبودی بمونی 👿      حالشو باید بفهمی پرسیدنو که همه بلدن 👊🏻     هیچکدومشون به هم ربط نداشت اره میدونم   💀

نداری؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

میریدصدتاکارمیکنیدبعدم راه حل میخواید،خوب باکسی که محرم نشدیدکاری نکنید😒😒

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
خوب بروووو  فوقش میگه بکارت نداره دخترت  دو تا فحش و کتک میخورررری و تمام اونی که واسش ...

منظورت جیه؟؟منظورت اینه مادرش داره اشتباه میکنه؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خوب بروووو  فوقش میگه بکارت نداره دخترت  دو تا فحش و کتک میخورررری و تمام اونی که واسش ...

دوست عزیز

همه چیز یه دختر توی ایران بکارتشه

اینقدر ساده نباید راجع به این موضوع بحث کنی

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

فقط بگو محردی یا متاهل؟؟حتی شک به بارداری هم کردی 😲😲

منظورت جیه؟؟منظورت اینه مادرش داره اشتباه میکنه؟؟

آره اشتباه میکنه به نطرم چون اگهههههه دخترشو تو طرف در بسته هم نگه داره اون کارشو میکنه 

تجسس زیاد خوب نیست حتی بچه ادم 

به نطرم باید بچه هارو راهنماییشون کرد و راه رو نشونشون داد مختارن خودشون راهشونو برن جلو زور فایده نداره