2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسه ای نیست دوران آشنایی باید مثل دو تا دوست فت و آمد کنید خونه رستوران کافی شاپ دور دور تو خیابون هر جایی که از لحاظ عرف بشه رفت را باید برید و همدیگه رو بسنجید 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

کافه 

پارک

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

رستوران

کافه هم میشه ولی رستوران رسمی تره

یا پارک خلوت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

کافه یا پارک خیلی خوبه

حداقل ۸ جلسه تازه به نظرم ۸ جلسه هم کمه....من میگم حداقل ۶ ماه باید رفت و آمد و آشنایی باشه اما خب تو ازدواج های سنتی خانواده ها نمیزارن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

تو خونه های همدیگه

بعد کم کم تنها برین کافی شاپی جایی

مسافرتم بتونین برین خیلی خوبه

یکسال

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کم کم شش هفت ماه به نظر من 

این عکستو ک میبینم هی منتظرم همو بوس کنن😂

واس فیلم خاصیه؟

خیلی احساس داره 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بیرون،جاهای شلوغ برای امتحان کردن طرف ک بد دله تو از کنار مرد رد شی چ حسی پیدامیکنه،خیابون بازار امتحانش کن اهل خرید باخانمش هست، دستو دلباز هست یان،تو رستوران غذای گرون سفارش بده و بهترین چیزارو بخواه،تو جاهای زیارتی ک بفهمی اعتقادش چطوریه و....کارایی ک من انجام دادم،و داقعا بعد ۶سال همونی بو د ک نشون داد،بخصوص قسمت بازار اومدن چون همون اول گفت من از بازار بدم میاد بهت پول میدم خودت برو خرید😂 

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰