2777
2789
عنوان

متتخصصین دوره بارداری ی سوال

136 بازدید | 14 پست

قبلا تاپیک زدم شکمم خیلی کوچیکه ماه هشتم اندازه چهار ماهه هاست عکس اندازه شکمم هم هست تو دو تا پست قبلی 

دکتر برام iugr نوشت هر شب هم اسپرین میخورم

سونو دادم گفت مشکل خونرسانی با اسپرین برطرف شده. و خونرسانی خوبه. اما هنوززز شکمم خیلی کوچیکه . با اینکه اخرای هفته ۳۲ هستم. حدود ده روز دیگه هشت ماهم تموم میشه. همه چیییی هم میخورم

بچه ها نگرانم ممکنه iugr باشه؟ 

من يه دوست داشتم شكمش انقدر كوچيك بود تو ماه نه كه اصلا معلوم نبود حامله ست

صاف بود شكمش 

ولي بچش سه كيلو بود و همه چي نرمال بود

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شکمم خیلی کوچیک بود بچمم ریز بود تو ۳۹ هفته سزارین شدم هر دو هفته هم سونو پاپلر میدادم

چند کیلو به دنیا اومد عزیزم ؟ به منم گفتن ریزه خیلی

تو هفته های سی به بعد یادته چند بود وزنش؟ 

من يه دوست داشتم شكمش انقدر كوچيك بود تو ماه نه كه اصلا معلوم نبود حامله ست صاف بود شكمش  ولي ...

راستش منم خیلی کوچیکه شکمم با اینکه وزنم خیلیییی رفته بالا 

اوایل خوشحال بودم اما الان به شدت نگرانم

من به شکمم نگاه میندازم هیچی توش جا نمیشه چه رسد به ی جفت بزرگ و ی بچه ... و این خیلی نگرانم کرده دکترمم گفت تو اون شکم چیزی جا نمیشه

راستش منم خیلی کوچیکه شکمم با اینکه وزنم خیلیییی رفته بالا  اوایل خوشحال بودم اما الان به شدت ...

دقيقا دوست منم اينطوري بودمنم همش فكر ميكردم بچه كجاش جا شده اصلا جلو نيومده بود

شما بچت دختره؟

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
چند کیلو به دنیا اومد عزیزم ؟ به منم گفتن ریزه خیلی تو هفته های سی به بعد یادته چند بود وزنش؟ 

وزنش زاستش دقیق یادم نیست تپ سونو سی هفته بسکه من سونو رفتم هفته های اخر

۲۹۷۵ بدنیا اومد

خیلی لاعر بود

امروز ۳۲ روزش شد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
وزنش زاستش دقیق یادم نیست تپ سونو سی هفته بسکه من سونو رفتم هفته های اخر ۲۹۷۵ بدنیا اومد خیلی لاعر ...

خدا حفظش کنههه برات عزیز دلم 

عزیززززم 😍😍😍۲۹۷۵ که خوبه نزدیک سه کیلو  

من به همونم راضیم من ترسم از ۲ کیلو موندنشه 

بله دختره  من خیلی دلشوره گرفتم  عکس حدود شکمم هست تو دو پست قبلی

دختر دقيقا اينطوريه

شكم زياد جلو نمياد

سونو وزن زفتي؟وزنش خوب بوده؟

دختر دقيقا اينطوريه شكم زياد جلو نمياد سونو وزن زفتي؟وزنش خوب بوده؟

سی هفته رفتم گفت ۱۴۰۰ 

اما دکترم گفت سونوت خطا داره از شکمت معلومه ۱۴۰۰ نیست😔

پس فردا نوبت دارم میخوام بگم بازم سونو بنویسه 

سی هفته رفتم گفت ۱۴۰۰  اما دکترم گفت سونوت خطا داره از شکمت معلومه ۱۴۰۰ نیست😔 پس فردا نوبت د ...

وزنش كه تو ٣٠هفته خوب بوده

اخه همه چي كه به اندازه ي شكم نيست

عكسي كه تو تاپيك قبليت گذاشته بوديو ديدم

دوست من اخراي نه ماه بود شكمش اون اندازه بود دقيقا

وزنش كه تو ٣٠هفته خوب بوده اخه همه چي كه به اندازه ي شكم نيست عكسي كه تو تاپيك قبليت گذاشته بوديو ...

نمیدونم والا رفتم بیمارستان صارم دکترای اونجا هم دیدن شکممو  گفتن کوچیکه خیلی بچه ریزه است

میرم بیرون همه میگن 

میرم پیش ماما میگن همش گیر میدن وزنت چرا انقدر داره میره بالا شکمت چرا انقد کوچیکه  

خب چیکار کنم همش میگن بخور استراحت کن 

میرم مرکز بهداشت میگن 

حتی رفتم شلوار بارداری بخرم هم گفتن مگه بارداری ...

خسته شدم از حرف 

الان ی ماهه خودمو بستم به پروتئین و دلستر و مولتی ویتامین های مختلف و کباب و گوشت

بازم کوچیکه فقط وزنم داره میره بالا😔

خدا حفظش کنههه برات عزیز دلم  عزیززززم 😍😍😍۲۹۷۵ که خوبه نزدیک سه کیلو   من به همونم را ...

نه عزیزم نگران نباش

وزن میگیرن

من انقدر گوشت بستنی‌دلستر خوردمو به چپ خوتبیدم اما جفتم جفت خوبی نبود

استراحت کن هر چی میخوری بلافاصله به چپ بخواب

روزی دوتا تخم مرغ بخور

دلستر بستنی اگر دیابت نداری

و گوشت و عدس زیاد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نمیدونم والا رفتم بیمارستان صارم دکترای اونجا هم دیدن شکممو  گفتن کوچیکه خیلی بچه ریزه است میر ...

مطمعن باش وزن ميگيره

همين كه سالم باشه كافيه بخدا 

بدنيا كه بياد فوري با شير وزن ميگيرن و تپل ميشن

سونوشم كه خوب بوده 

زياد به حرفا اهميت نده بزار بگن مهم نباشه برات