2777
2789

سلام من می خوام آزمون استخدامی اموزش،و پرورش شرکت کنم ولی مدرک ارشدمو نرفتم کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدم و مدرک بگیرم اگه قبول بشم چند روز بعد مدارک رو می خوان و اینکه چقدر طول میکشه مدرکمو بدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقع ثبت نام میخوان .هرموقع کارای فارغ تحصیلی روانجام بدی بهت مدرکو میدن اگه اصلش آماده نباشه موقتشو ...

من همه کاراشو کردم فقط تصویه حساب با خابگاه مونده که تسویه کردم یعنی همون روز میدن ؟چون دانشگام خیییلی دوره باید همون روز برگردم

من همه کاراشو کردم فقط تصویه حساب با خابگاه مونده که تسویه کردم یعنی همون روز میدن ؟چون دانشگام خییی ...

قبلش با دانشگاه تماس بگیر ببین مدرکت آماده اس 

خدایا خیلی شکرت   
قبلش با دانشگاه تماس بگیر ببین مدرکت آماده اس 

یعنی ممکنه که قبل از اینکه من کارای تسویه رو انجام ندادم اونا مدرکو اماده کرده باشن یا اول باید کاراشو طی کنیم بعد اونا مدرکو اماده کنند؟

یعنی ممکنه که قبل از اینکه من کارای تسویه رو انجام ندادم اونا مدرکو اماده کرده باشن یا اول باید کارا ...

مدرک از قبل آماده میشه چون آماده کردنش طول میکشه 

خدایا خیلی شکرت   
مدرک از قبل آماده میشه چون آماده کردنش طول میکشه 

ببخشید زیاد سوال کردم بعد یکی دیگه می تونه بره مدرکمو بگیره یعنی من مدارکو براش بفرستم اون بره مدرکو بگیره