2777
2789

سلام دوستان.مرسی از راهنمایی های خوبی که سری قبل کردیت.پرسیده بودم خاستگاریو انتخاب کنم که باب میل خونوادم هست و پولداره یا عشقی که ۱۰ساله باهمیم اما بخاطر مشکل مالی خانوادم زیاد راضی نیستن.خیلی از شماسنمو پرسیده بودیت من ۲۴سالمه.و خیلی هاتونم گفته بودیت جفتش به درد نمیخوره چون عشقت عرضه نداشته بعده ۱۰سال خودشو جمع و جور کنه اون یکیم از ته دل دوسش نداری.

باید بگم که عشق من اول که هیچ حمایت مالی نداره از نظر خانواده و فقط و فقط خودشه و خودش.و اینکه اون‌۲۵سالشه فقط و بنظرم به حده خودش تلاشش خوب بوده تا الان.و شاهد اینم بودم‌ک به هردری زد ک بهم برسیم ولی نشد.و کلا توشرایطی از زندگی بوده همیشه ک تنهایی مجبوره هم کارکنه ده برابربقیه و هم درس بخونه.در صورتی که اون یکی خاستگارم که میگم پولداره درواقع اگر پدر پولداری نداشت هیچ بود.

من خیلی فکر کردم و میبینم هیچ جوره نمیتونم با این قضیه کنار بیام که کسی جای عشقمو بگیره.

و برعکس خانوادم پول برام مهم نیست.اونم در خد یه زندگی خیلی معمولی تو این ده سال تونسته جمعو جور کنه.نه اونجوری که خانوادم میخوان ولی برا من ک عشقو ترجیح میدم کافیه.

چیزی که الان فکرمو مشغول کرده اینه چجوری خانوادمو راضی کنم....

خیلی مخالفن با ازدواج غیرسنتی و وضع مالی معمولی....

کمکم کنید

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام آیه یاس بخونم تو گوش ات منم ۴سال ب پای همسرم نشستم با همه نداریش ساختم و کنار اومدم و واقعا دوووسش دارم ولی باید قید خیلی چیزها زا بزنم و حسزت میخورم در حالی ک ی خواستگار داشتم استاد دانشگاه مووووولتی میلیاردر  بهش فکر نمیکنم ولی کاش مال اون را همسزم داشت

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

عزیزم هیچوقت اشتباه منو تکرار نکن.عشقم منو ول کرد رفت ما فقط یه سال و نیم دوست بودیم الان با گذشت 10سال فراموشش نکردم ب اجبار خانوادم سنتی ازدواج کردم الان 5ساله هیچ حسی ب همسرم ندارم واقعا سخته.اگه عشقت باعرضه باشه صددرصد نمیزاره تو سختی بکشی.به خانوادتم بگو من با کسی ک دوسش دارم ازدواج میکنم و سرحرفمم هستم

خدایا یاورم باش☝☝☝

منم اگه جای شما بودم کسی که ده ساله باهاشم و همه جوره میشناسمش و همه جوره میشناستم انتخاب میکردم

نه کسی که فقط پول داره و هیچی ازش نمیدونم 

درسته پول توی زندگی مهمه ولی کسی که پول داشته باشه و درکت نکنه بدرد نمیخوره

میبینی کسی دوستت داره ماهی دوتمن درامد داره ولی همون دوتمن رو میریزه بپات 

ولی کسی پولداره و ماهی ده تمن درامدشه ولی حاضر نیست ماهی صد تمن پول تو جیبت بزاره 

اینو به شخصه دیدم که میگم

و اما درمورد خانوادت 

اگه سفت و سخت و محکم بگی یا این یا هیچ کس قطعا کوتاه میان

ولی کافیه یه زره سست باشی کافیه یه زره من و من کنی 

اونوقت اونام میگن اها این خودشم قاطع نیست دو به شکه 

و اونوقته که هیچ جوره قانع نمیشن

شما که ده ساله باهمید کافیه مطرح کنید و چند سال هیچ خواستگاری رو راه ندین خونه 

اونوقت خانوادت کوتاه میان

به نظر من جوری که الان فکر میکنی و جوری که بعد ازدواج که یکسال گذشت فکر خواهی کرد زمین تا آسمان فرق داره...الان تب عشق ودوست داشتن زده به سرت فردا که ازدواج کردی وخوردی به نداری نداشت خرج کنه هم تو اعصابت خورد میشه هم اون اونوقته که دیگه عشقی نمونده

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ب حرف خانوادت گوش کن ، بعضی چیزا رو ما نمی بینیم 

بخدا تو این ۱۰سال جز خوبی ازش هیچی ندیدم.تنها پسریه که میتونم اعتماد کنم.منو اون هیچ مشکلی واقعا باهم نداریم .۱۰۰درصد تفاهمیم.من واقعا موندم چرا خانوادم اینقدر به پول اهمیت میدن و براشون مهمه.اون خاستگارم ۳۲سالشه بخدا اگر باباش کارت بانکیشو ازش بگیره ولش کنه  تو خیابون گیج میشه....

از انتخابم مطمعنم.فقط کاش خانوادم راضی بشن.من فقط تو دنیا یه چیز میخوام از خدا.که بهش برسم.دعا کنید برام.بدجور موقعیتیه....

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....