2777
2789
عنوان

یک ماشین مدل بالا خریدیم ولی خجالت می کشم سوار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 89 پست
میفهمم منظور شما چیه عزیزم اما دلم چیکار کنم. اونقدر حس بدی دارم حتی کولر رو هم روشن نمیکنم. تو گرما ...

باشه شما اصلا مهربون تر از خدا برای بنده هاش! اما این حقو ب همسرتون بدین حداقل با عشقش حال کنه

باشه شما اصلا مهربون تر از خدا برای بنده هاش! اما این حقو ب همسرتون بدین حداقل با عشقش حال کنه

راست میگی والا جمله اولت خیلی خوب بود

فکر کنم من این توهم دارم که از خدا مهربونم تر هستم. مرسی واقعا خیلی خوب گفتی

البته ساده زیستی خود خدا سفارش کرده اما...

به هر حال ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی والا جمله اولت خیلی خوب بود فکر کنم من این توهم دارم که از خدا مهربونم تر هستم. مرسی واقع ...

خداروشکر که به خودت اومدی منم تند صحبت کردم که به خودت بیای. دلم بحال همسرت اول سوخت که مانع پیشرفت زندگیش میشی. خدا از ما تو زندگی پیشرفت میخاد نه سرزنش کردن خودمون! دوم اون بچه هایی سوخت که شما بخای با این دیدگاه بزرگشون کنی. اون بچه های کارم که میبینی اکثرا وقتی بزرگ میشن همین چیزا براشون انگیزه میشه و بیشتر از بقیه تلاش میکنن و زندگیشون تغییر میکنه دنیا همینجوری نمیمونه. زندگی نه فقط اونا بلکه همه بالا پایین داره و حکمتشم دست خداست. وقتی ما خودمونو از نعمت های خدا محروم میکنیم بخاطر بقیه این ینی دخالت تو کار خدا. بهتون توصیه میکنم صحبت های استاد عباسمنش رو گوش بدین

ممنونم والا درآمد ما متوسط هست ولی همیشه سعی میکنم کمک کنم. مشکلم اینه که همسرم میگه بیشتر از خمس ...

باهاشون صحبت کنید و سعی کنید اون رو هم قانع کنید، قطعا دنیای پر از انسانیت دنیای قشنگتر و ارامتری برای همه انسانها هست، اگه همه ادمها این حس زیبای شمارو داشتن و به اطرافیان بی توجه نبودن و درد ورنج بقیه ازارشون میداد، قطعا فقیری نداشتیم و هم زندگی اونا بهتر میشد هم خودمون از دیدن شادی مردم شاد میشدیم

منم گاهی اینطوری میشم .مثلا اون روز رفتم ماهیتابه استیل بخرم قیمتش ششصد هزارتومن بود واقعا خجالت کشی ...

خدا پرستی همینه، و مطمئنم خدا ده برابرشو بهت میده گلم، چقدر خوبه حواست هست و اونکارو واجتر دونستی از خرید یه ماهیتابه که بعدها هم میتونی بخریش، میدونی با اینکارت ابرو خریدی، ارامش خریدی برای اون مرد، خدا ازت راضی باشه👏👏👏👏

منم اعصابم خورد میشه اینهمه فقر میبینم بخدا تو خونه میمونم که نرم بیرون اوضاع مردم رو ببینم اف ...

من و همسرمم هم دوتایی شاغل بودیم یادمه ماشین نداشتیم توی برف و سرما و گرما، شب و نصفه شب، عید و تعطیلات چقدر حسرت یه ماشین رو داشتیم، الان که خدا لطف کرد و تونستیم بخریم همیشه به ادمها نگاه میکنم و یاد خودم می افتم، یاد سختیایی که خودمون کشیدیم، سعی میکنیم کمک کنیم

خدا پرستی همینه، و مطمئنم خدا ده برابرشو بهت میده گلم، چقدر خوبه حواست هست و اونکارو واجتر دونستی از ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم

ایشالا روزی برسه که کسی محتاج یکی دیگه نباشه

ممنون از دعای قشنگت عزیزم ایشالا روزی برسه که کسی محتاج یکی دیگه نباشه

باور کن اگه همه انقدر انسانیت داشته باشن اون روز هم میاد، دنیایی که فقط به فکر خودمون باشیم دنیای بی رحمیه، امثال شمارو میبینم برام حکم فرشته رو ردارید که توی این دوران سخت اقتصادی، با بودجه معمولی بازم کمک میکنید، کاش همه اینطور بودن مخصوصا ادمهایی که دستشون بیشتر و بیشتر به دهنشون میرسه

خدا الهی انقدر بهتون بده که بی نیاز باشید و بشید یکی از دستهای خدا روی زمین برای کمک به ادمها👏👏👏👏👏💗💗💗

باور کن اگه همه انقدر انسانیت داشته باشن اون روز هم میاد، دنیایی که فقط به فکر خودمون باشیم دنیای بی ...

چقدررر لطف داری عزیزم شرمنده شدم

حالا ماکه همدیگرو نمیشناسیم بخوام تعریفی بکنم از خودم ولی من موقعیت مالیم بد نیست تا حدودی دستم میرسه کمک کسی کنم .همین فامیل و دورور خودمو میرسم تا جاییکه بتونم به همه هم میگم یه خیر میده که راحت باشن 

ولی میدونی درستش این نیست .کار درست اینکه هر کسی حق خودشو بگیره .این بنده های خدا آدمای بی عاری نیستن تلاش میکنن کار میکنن ولی به جایی نمیرسن کم میارن .اگه هر کسی نتیجه کار خودشو میدید انگیزه اش و عزت نفسش رشد میکرد و جامعه بهتری داشتیم ولی متاسفانه نداریم دیگه