2777
2789

کلاس چندمی؟؟؟

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بهت بگم  اینا همش دکان و دستگاه ست فقط کیفتو خالی میکنن وسلام

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
اگه میخوای دی وی دی بخر انگار خوبن دی وی دی هاش اما مشاورش بدرد نمیخوره برو یه حا دیگه مشاور بگیر

شما مشاور داشتی از حرف آخر؟

همون دی وی دی هاشونم به جز زیست به درد نمی خوره والا

اگه میخوای دی وی دی بخر انگار خوبن دی وی دی هاش اما مشاورش بدرد نمیخوره برو یه حا دیگه مشاور بگیر

دی وی دی هاشم بدرد نخورن ممکنه تو خیلی از مسایل بشه استفاده کردولی هم راح حل حفظ کردنشون مثلا مخصوصا تو شیمی که بقول خودشون نقشه راه میدن هم اینه تو تل بیفتی جواب اشتباه درمیومد

من خودم سر کنکور تو تله افتادم زنگ زدن بهم گفتم من خیلی ناراحت و تقصیر راه حل بد شما بوده اون مشاوره بنده خدا گفت شما اولین نفرنیستین که اینو میگین و معذرت خواهی کرد

البته من فقط همون 5 روز با حرف اخر رو گرفتم که ای کاش نمیگرفتم  و محاسباتش که یه ذره هم بدرد نخورد حیف اون 55 تومن

مشاورتون کی بوده؟

یادم نیست فقط دوبارزنگ زد اونم برای تبلیغ از کل بسته ی 10 میلیونیشون

بعدازاون 1500 نفر تا کنکور زنگ زدن که اگ راضی بودی بی بقیشم بخر البته من اون موقع نمیدونستم که قراره چه بلایی سرم بیاره و فک میکردم لاعقل از روشهای ریاضیش میتونم استفاده کنم این مشاور اخریه ک زنگ زد نتیجه کنکورو بپرسه و معذرت خواهی کرد فامیلش عنایتی بود

شما مشاور داشتی از حرف آخر؟ همون دی وی دی هاشونم به جز زیست به درد نمی خوره والا

چند روز با یکیشون داشتم...فقط چرتو پرت میگقت هیچی حالیش نبود..نه دی وی دی نداشتم ولی چند نفر تو همین نی نی سایت خیلی تعریفشونو میکردن

دی وی دی هاشم بدرد نخورن ممکنه تو خیلی از مسایل بشه استفاده کردولی هم راح حل حفظ کردنشون مثلا مخصوصا ...

خودمم پنج روز با حرف اخرو داشتم....فقط فیزیکشو یه مبحثو نگاه کردم که اونم خواستم تو کتاب تست.تست بزنم نمیتوسنتم.....والا چند نفرو دیدم تو همین نینی سایت خیلی تعریفشونو میکردن گفتم شاید خوبه وگرنه خودمم راضی نبودم ازشون