2777
2789
عنوان

اولین بار ک روحانی امد مدرسمون

648 بازدید | 38 پست

ما شاهد درس میخوندیم و همه میدونن چه قدر توقعات از شاهد بالاست یه بار یه روحانی خیلی برجسته و مطرح امدن تو کلاس .گفت من اراده خاصی به شما و خانواده هاتون دارم وباعث افتخاره به تمامی سوالات شرعیتون جواب بدم هر سوالی دارین تو کاغذ بنویسین بنده پاسخ میدم .

بچه ها همه مشغول شدن به نوشتن و ایشونم خیلی مهربانانه به ما نگاه میکرد و دوست داشت بدونه دغدعه ها و سوالاتمون چیه .....

سوالا جمع اوری شد و گفت بسم الله الرحمن الرحیم  کاغذ اول باز کرد خوند چشماش اینطوری شد😳گفت خب مثل اینکه عده ای قصد خراب کردن وقت کلاسی دارن  رفت سوال بعدی بیچاره هی قیافش بیشتر به هم میرفت سوال ۶  یا هفتم بود بگدریم از اینکه کاغذ با حرص مچاله میکرد مینداخت یه گوشه گفت واقعا براتون متاسفم این چرندیات چیه نوشتین😂😂

حالا جا نیست تو تاپیک بگم ولی همش سوالای خاک   بر سری مثبت ۱۸ که به ذهن هیچ جنبنده ای نمیرسید داخلش نوشته شد بود یهو با تمام عصبانیت بلند و کلاس چند دقیقه اول ترک کرد دیگه هم دعوت مدرسه ما رو قبول نکرد.

بعد ناظم امد یه جوری عصبانی شدو تنبیهمون کرد از انضباطمون کم کرد بیچاره افتاده بود به گریه 😂😂من کلا ادمی ام تو شرایط استرسی و جدی میخندم نمیتونستم خودم نگه دارم پرتم کرد بیرون با چند تا از بچه های دیگه خلاصه یک هفته هم از زنگای تفریح تحریم شدیم ولی الان یادش افتادن موندم چه سوالاتی تو ذهنمون میچرخیده😂😂😂

خاطره# فان#  

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😁😁😁😁

حال کرده آخونده با سوالاتون ها

ب رو خودش نیاورده😉

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

جررررر😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         

از خاطره مدرسه يادمه

توو شرط بندي با دوستام باختم قرار شد برم از بوفه چاي بخرم 

رفتم بايين ديدم مستخدم داره براي دفتر دبيرا چاي ميبره با زبون بازي گرفتم گفتم خانم فلاني خسته ميشي بده من ببرم

و گرفتم و بردم توو كلاس خودمون  و بعد مچمو گرفتن😟😣😣

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واای دقیقا منم از این خاطره ها دارم یه معلم پیر دینی داشتیم کلاا اعصاب نداشت یکی از دخترای شیطون کلاس گیر داده بود غسل جنابت توضیح بده😂😂😂برگشت گفت شما بهتر از من میدونید چیه

😁😁😁😁 حال کرده آخونده با سوالاتون ها ب رو خودش نیاورده😉

نه بابا قهر کرد رفت اولش گفت باعث افتخاره دعوت شدم😂😂

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗