2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این موجود؟😐😐😐

207 بازدید | 11 پست

من هفت هشت سال پیش با ی اقایی تو دانشگاه اشنا شدم.و دو سه سال دوست بودیم.خانواده م تا حدی در جریان بودن

ولی باهم به نتیجه نرسیدیم.چون نمیومد خاستگاریم و تموم کردیم.الانم سه ساله که ازدواج کردم و عااااااشق شوهر فعلی م هستم.

یبار با خواهرم و شوهر خواهرم تولد اون اقا دعوت شدیم و رفتیم

اونجا با داداش و زنداداشش ملاقات کردیم

زنداداشش اسمش سمیه بود و اینجا رو داشته باشید.....

و گذشت و......

من ازدواج کردم و در جلسه بله برون اتفاقی طی یه جریان تصادفی فهمیدم که جاری آینده م میشه دخترخاله اون سمیه!!!!

نزدیک عقد بودیم و نمیتونستم کنسل کنم.البته قصد کنسلی نداشتم.شوهرمو دوس داشتم و خواهرم و شوهرش که در جریان کامل همه چی بودن گفتن هیچ جای نگرانی نیست و اون جریان با اون اقا تموووم شده و داری ی زندگی جدیدو شروع میکنی و....

اینم بگم من و جاریم پشت سر هم عقد و عروسی کردیم.با فاصله یک ماه

تو مجلس عروسی جاریم سمیه که دخترخاله ش میشد منو دید و شناخت

قبل عروسی جاریم با من خیلی گرم بود و صحبت میکردیم و با اون جاری بزرگه که دوتا بچه داره اصلا کاری نداشتیم 

ولی بعد از عروسی و جریان شناختن سمیه و......رفتار جاریم با من عوض شد.سرد بود.تحویلم نمیگرفت

همش میرفت سمت اون جاری

هرچیزی تو جمع میگم ضایعم میکنه و مسخره م میکنه

برای اون جاریم گلدون میبره.براش کیک و شیرینی میفرسته....در حالیکه اوایل پشت سرش جلو من غیبت میکرد!!

الان من هم باهاش سردم و مثل خودش برخورد میکنم

بنظرتون بکشمش کنار براش خط و نشون بکشم؟ ک حساب کار دستش بیاد؟؟

اینم بگم ازم یکسال کوچیکتره.....

ن اینجوری فقط ضعفت و نشون میدی

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حواست به این کارات باشه و فکر نکن میترسم ازت

نه بابا . تو هم مثل خودش رفتار کن. اصلا برات مهم نباشه. اگه فکر میکنی یه جوری به گوش شوهرت میرسونن قضیه رو، اگه حساس نیست خودت به شوهرت بگو. بالاخره موضوعی بوده که تموم شده.

سر لج نندازش. شاید خط و نشون بکشی ولی اونم بره همه چیزا رو به همه بگه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.