2777
2789
عنوان

ناباروری

137 بازدید | 7 پست

بچه ها سلام ،به نظرتون دلیل ناباروری ثانویه وقتی زن و مرد هیچ مشکل پزشکی نداشته باشن چی میتونه باشه؟ کسی تجربه ای داره؟به نظرتون راه چاره چیه؟ کسی از طب سنتی اطلاعی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من زایمان قبلیم سزارین شدم و پارسال جراحی کیسه صفرا داشتم با لاپاراسکوپی. چطور مگه؟ البته عکس ...

اخه وقتی مشکلی نباشه شنیدم لاپاراسکوپی هم میکنن که ببینن چسبندگی ای چیزی نباشه 

ای خدااااا    

نگران نباش فقط درمانت رو پیگیری کن،من سر بچه اول سریع باردار شدم و سزارین شدم،دومی با ۶ ماه اقدام حامله نشدم،مشکوک شدم علتی داره رفتم دکتر اول بهم آمپول hcg داد و بعد ۵ دوره حامله نشدم گفت عکس رنگی بگیر ،بعد از عکس یکدوره آنتی بیوتیک داد و دو ماه بعدش حامله شدم سقط شد،دوباره سه ماه بعدش حامله شدم و موفق بود