2777
2789
عنوان

گلبول سفید پایین و کرونا

2267 بازدید | 16 پست

دوستان کسی اطلاع داره اگه تو تست خون کرونا گلبول سفید پایین باشه از نشانه های وجود کروناس یا نه؟

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ۱۰۰درصد من خودمم ازخون دادم دکتر احمق تشخبص نداد گفت گلبول سفید خونت اومده پایین

وااای

علائمتون چیا بود؟

پسرم ازمایش داد گلبولهای سفیدش زیاد بود براش زدن کرونا مثبت   بعد به داداشام که پزشک عمومیه نشون دادم گفت نمیتونه کرونا باشه     عفونت ریه هست ولی ذات الریه ست  

گلبول سفزد وقتی زیاد میشه که ویروسی وارد بدن شده باشه و گلبولها برای حفاظت از بدن شروع به تکثیر میکنن 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
تشخیص نهایی نیس  فقط یه پیش اگهی هست برا تست انتی بادی یا pcr

میخوام ببینم اگه ازمایشش منفی کاذبه بره تست ریه بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5025266/تو-روقران-بیاین-لطفا?postId=154717819

با اجازه ی استارتر من به دعای مادرای این سایت خیلی اعتقاد دارم یه مادر چشم به راه فرزندشه یه صلوات لطفا اگه میتونید

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
پسرم ازمایش داد گلبولهای سفیدش زیاد بود براش زدن کرونا مثبت   بعد به داداشام که پزشک عمومیه نشو ...

اخه شنیدم برای کرونا گلبول سفید کم میشه، میخواستم ببینم این صحت داره یا نه

میخوام ببینم اگه ازمایشش منفی کاذبه بره تست ریه بده

عزیزم بعضا ویروس ریه رو درگیر نمیکنه که میگن شکل خفیف یا ناقل که فرد علایم شدید نداره ولی قادره همه افراده دور برشرو آلوده کنه 

بنظرم بره آزمایشع انتی بادی بده یاpcr 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم

سلام همسر من اسفند ماه کرونا گرفت 

گلبولهای سفیدش به شدت پایین بود اون موقع خوب تازه کرونا اومده بود و همسرم به خاطر جراحیش از بیمارستان واگیر کرد و ما فکر میکردیم موقع جراحی خون از دست داده گلبولهاش اومده پایین ولی حالا فهمیدیم از علائم کرونا هست ولی نگرانی نداره دکتر گفت فقط تقویت کنه برای تقویت گلبولهاش دائم آبمیوه و آجیل و مرغ رسمی خوردیم جاتون خالی😛

وااای علائمتون چیا بود؟

از علایم اصلی هست

تست بزاق بده

زودتر به نتیجه میرسید

تو تاپیکای اخرم هست همه علایمی که داشتم و همه غذاهایی که خوردم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵