سلام من پارسال کنکور دادم رتبه سه هزار منطقه سه گفتم یسال بمونم شاید پزشکی یا دندون اوردم ولی امسالم بعید میدونم بیارم میخوام فرهنگیان برم ک بعد چهار سال هم شغلموداشته باشم هم دوباره برا کنکور اقدام کنم ک دندون یا دارو بخونم شما ک فرهنگیان خوندید راضی هستید.؟اگ برگردید عقب بازم فرهنگیان میرید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
بچه ها من الان دارم دوباره شروع میکنم دیپلمه نظام جدید کودک یاری سال آخرومیخونم خرداد تمومم بیستو یک سالمهپدرمم فرهنگیه چهار سال دیگه باز نشست میشه میدونید چه رشته ایی دانشگاه بخونم که بتونم استخدام آموزش پرورش بشم ممنون که راهنمایی میکنید فقط رشتم فنی حرفه ایه نمیشه پیام نور بخونم
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
اگه داری واسه شغل و حقوق اینا میری نرو . واقعا سخته . من با علاقه ی خودم انتخاب کردم استعداد ...
من خودم ب علوم پزشکی و دارو و اینا علاقه دارم ولی یسال موندم اگ امسال نشه نمیتونم باز بمونم ب رشته دیگ هم نمیتونم فک کنم فرهنگیان میخوام برم ک بعد بتونم با آرامش بیشتری دوباره برا کنکور بخونم
کارنامشو من اول دیدم ۱۰۰هزار بود گفتم حایی نمیاری فرهنگیان قبول شد، مصاحبشم سپردنش فامیلمون ...
واا چ بد من بنظرم معلمی مهمترین شغله واس همین باید تو پذیرشش هم ازنظرعلمی هم از نظرمصاحبه سختگیری بیشتری باشه در عوض حقوق و مزایاشم بیشتر باشع ک پرستیژبالاتری تو جامعه داشته باشه این نظر من بود:(