2777
2789
عنوان

جشن طلاق

1042 بازدید | 70 پست

ابجیه زن داییم طلاق گرفت از شوهرش و میخواد جشن طلاق بگیره و مارو دعوت کرده مامانم گفت ما نمیاییم حالا میدونم ناراحته بنظرت من بدونه اجازه مامانم برم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا جشن طلاق چجوری اول باره میشنوم چیکار میکنن؟

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

🙁ب نظرم عیب نداره برو حتما خوسحاله ک جشن گرفته سمام تو خوشحالیش شریک شو چی میشه مگه

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

واجب نیست که😐😐نرو

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
جشن طلاق😶😶😶شنیده بودم ولی فکر نمیکردم میگرن😀

تازه با عشق عاشقی ازدواج‌کردند و دوسال زندکی کردن حالا تازه طلاق گرفته بعد هفت ماه جنگ و دعوا فک کنم بخاطر قرنطینه و کرونا ههخخ