2777
2789
عنوان

شوهرم کرونا گرفته

294 بازدید | 25 پست

شوهرم از چند روز پیش سردرد داشت.دیشب تب و لرز کرد و صبح تبش ادامه داشت الانم همش عرق میکنه دکتر گفته مشکوکی و باید تست بدی

من ی بچه سه ماهه دارم.خیلی میترسم.ممکنه ب منو بچم منتقل نشده باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوش درد دارم 

انگار تو گلوم ی چیزی گیر کرده آبم میخورم گوشم درد میگیره بدن درد دارم 

امکانش هس کرونا باشه؟

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد انشالله که باردارمیشم هرکی امضامو خوند واسم صلوات بفرسته تنبلی تخمدان دارم 😢😢😢

اصلا ربط نداره ک اون گرفته شماهم گرفته باشین دختر همسایمون گرفت شوهرش بدون ماسک ودستکش ازش مراقبت میکرد نگرفت

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من گوش درد دارم  انگار تو گلوم ی چیزی گیر کرده آبم میخورم گوشم درد میگیره بدن درد دارم  ...

ی پست میذارم بخون

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ببین عزیزم. نگران نباش فقط به کاری نداشتهذباش که کرونا هست یا نه مبنا رو بزار به کرونا و روزی دوبار بخور اب و نمک بگیره. اب گرم و عسل. دمنوش اویشن. روی سینه شو با روغن گرم مثل زیتون یا سیاهدانه ماساژ بده. کولر روشن نکن. نگران نباش. ان شالله به سلامتی پشت سر میزاره.سوپ گرم یا شوربا بپز بخوره احتمالا اشتهاش کم میشه