گیاهیه و برای خوابه بهش بده چونداولین باره زود اثر می کنه و می خوابه
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
پسر منم به شدت عفونت کرد طوریکه از گوشس میریخت بیرون عفونت ولی دکتر نوار گوش ننوشت تاکید کرد داروهاشو بخوره حالا منم میخام ببرمش دکتر گوش حلق و بینی
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر منم به شدت عفونت کرد طوریکه از گوشس میریخت بیرون عفونت ولی دکتر نوار گوش ننوشت تاکید کرد داروهاش ...
الان خوب شده ؟پسر من اونطوری نیست سه روز تو تب میسوخت بردمش دکتر عمومی شب بود آمپول نوشت به دکتره گفتم نزنم دارو بدم گفت نه بزن زدم بعد دوروز بردم دکتر اطفال اونم دارو نوشت
میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم
عزیزم دختر من دو سالش ک بود گوشش عفونت کرد. دو هفته آنتی بیوتیک مصرف کرد خوب شد.... دکترش گف ی مدت بستنی و آب یخ نخوره. اون موقعه بهم گف اگ بلده ادامس بجوه خیلی کمکش میکنه
بچت چند سالشه ؟دارو چیا داده به پسرت؟دکتر اطفال بردی؟
پسرم ۲۲ ماهشه
ازیترو مایسین
پروفن
قطره گوش
دکتر اطفال بردم ولی چون بچه اولمم گوشش چمد بار عفونت کرده میخام ببدم متخصص گوش حلق بینی ببینه چرا بچه هاام انقدر عفونت گوش میگیرن خیلی هم رعایت میکنم
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
به من گف حموم ک میبرمش حتما گوشش با دستمال کاغذی خشک کنم گف اصلا از گوش پاک کن استفاده نکن خودش عامل عفونته.... گف اگ نمیزاره تو گوشش دستمال بزاری سشوار رو حالت باد کم بزار از فاصله دور گوششو خشک کن