2777
2789
عنوان

ووووووی خداااااا😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 35 پست

خواستم یچیزی بگم

اقایون نی نی سایتی همه تحصیل کرده و دارای شغل عالی هستن😐😂

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
خواستم یچیزی بگم  اقایون نی نی سایتی همه تحصیل کرده و دارای شغل عالی هستن😐😂

😂 خوش به جاشون. چیکا کنم؟ 

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂 خوش به جاشون. چیکا کنم؟ 

خب میخوام بدونم این همه مرد شاغل اینجا چیکا میکنن😂😂😐با مدارک عالی

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
خب میخوام بدونم این همه مرد شاغل اینجا چیکا میکنن😂😂😐با مدارک عالی

😂 😂 😂 😂 نمیدونم والااا. نگرفتم. من که مرد نیستم. اوناییم که میگم خوانندن😂💔

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
😂 😂 کثااااافط. کجایی تو؟ محدثتونمو جایی تگ نمیکنیا نااامرد

محدثهههههههه تووووونییی خبیث چندتاکاربری داری🥴🔪

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
محدثهههههههه تووووونییی خبیث چندتاکاربری داری🥴🔪

😂 😂 😂 عارههه. منم. 2تا فقطططططططط.. 😂 💔 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

میدونم نگرفتی💔😂ماکان بندن

میدونم نگرفتی💔😂ماکان بندن

😂هااااا

اصلا مغزم یه لحظه اتصالی کرد 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

۲تا۲تافقط ،فقط امیرمیلادرهام فدات🥴

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
😂هااااا اصلا مغزم یه لحظه اتصالی کرد 

😂 😂 😂 عب نداره. برق بلدم یکممم

۲تا۲تافقط ،فقط امیرمیلادرهام فدات🥴

😂 😂 نگوووو. چرا فدا؟ بمونن. برا اونا من زندم. 😂😐💔تو قربونم بری💔💔💔😐😐😐😐😂😂😂ارععع. فقد 2تاا

محیی نجاتم بدههه

تو تایپکم ریختن😟😟😟😩😩😩😩😩😩😩😩

هی پست پست😭😭😭☹😭😭😭😭

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬
محیی نجاتم بدههه تو تایپکم ریختن😟😟😟😩😩😩😩😩😩😩😩 هی پست پست😭😭😭☹😭😭😭😭

😂 😂 الان میاام