سلام دوستان
چند وقت پیش ها حدود ۵ تومن و ۲ تومن قرض کرده بودم از یک خانم و خواهر شوهرم که خانم خیلی نجیب و منفیه و یک خانم کاملا محترم، که گفتن اصلا ندادی هم مهم نیست چون خصوصا با این شرایط کرونا همه چیز بهم ریخته .. خواهر شوهر من آزمون حالا حالاها اصلا نمی خواد!!
ولی من سعی کردمماهی ۲۰۰ تومن بدم به اون یکی خانم... اما چون شرایط گره خورد و کارو بار هم آزاد بودم نشد بقیه ۲۰۰ تومن ها رو بدیم بهش اما اصلا گلایه نکرد و راضی بود چون میدونستم دستمون باز باشه حتما میپردازیم..
دیشب دختر همین خانم بهم پیام زد که اگه ممکنه پول مامانم رو واریز کنید ... چون خیلی هم خودش هم مامانش برام محترمن و با احترام هم با همصحبت کردیم از خجالت آب شدم و از زندگی متنفر...
اول میگفت یکجا بپردازم ۱ و خرده ای رو، اما بعد انگاری پذیرفت قسط بندی کنیم .. منتها من گفتم همون ماهی ۲۰۰ .. اما اون میگفت حداقل ماهی ۵۰۰ تومن .. میدونم شاید یک و خرده ای هیچی نباشه اما شاید درککنید الان واقعا مساعد نیستیم درجا .. چونخرج همه چیز هست!! تازه پدر و مادر همش کمکمیکنن نه خانواده شوهرم و منو شوهرم خصوصا شوهرمخیلی خجالت زدست......!!
ما واقعا توی بد شرایطی گیر کردیم از لحاظ مغازمون و کار .. به خودشمگفتم اما خب اونمحق داره .. ولی خیلی برام ناراحت کننده شد.. دیشب تا صبح با همسرمفقط فکر کردیم....
رومنمیشه بگم ماهی ماهی ۵۰۰ یا ۶۰۰ زیاده ...چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم ..
احساس میکنم خرد شدم با پیامش