2777
2789

سلام دوستان، من میخوام برم دنبال کارای ای وی اف و تو این مدتی که کرونا اومده و همه ماشا... به زندگی خودشون ادامه میدن من تمام مدت یا خونه بودم یا با ماشین خونه مامان و مادر شوهرم در تردد بودم و برای تفریح بیرون نرفتم و خیلی هم اهل رعایت کردن هستم. اما الان میبینم که معلوم نیست تا کی ادامه داره و آیا ممکنه در رفت و آمد در بیمارستان برای سونو و عکس رنگیو.... مبتلا بشم؟ اینو بگم که اطرافیان خسته شدند و همه کار میکنند و همه جا میرند البته با ماسک و... من هم در مراوده با خواهر برادرا هستم و اجتناب ناپذیر🤪 

لطفا کسی تجربه داره در میان بگذاره و بگه که چه علایمی خودش یا اطرافیانش داشتند و کجا مبتلا شدند؟!؟ چون از فامیلای ما چند نفر رفتند برای عمل و بچه دار شدن و.... و هیچکدام مبتلا نشدن پس کیا و کجا این ویروس میگیرند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من و شوهرمو دختر ۲ سالم مبتلا شدیم نفهنیدیم از کجا و از,کی ولی خیلی ساده گرفتیم من که اصلا دارو نخوردم شوهرم که همیشه وحشتناک سرما میخورد اینسری خیلی ساده گرفته بود دخترمم فقط,صداش گرفت

نطر خاصی ندارم 

رعایت کن و بیخیال باش نمیگیری عزیزم 

میشه بپرسم هزینه برای آی وی اف چقدره؟؟؟

و اینکه کلا از استارت برای شروع تا تموم شدن کار چقدر زمان میبره و دکتر زنان این کارو انجام میده یا دکتر ارولوژی هم میتونه؟؟؟

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

بیرون میری دست ب صورتت نزن اومدی هم لباساتو داخل نیار تا 2 روز یا پهن کن تو آفتاب.بیشتر کسایی ک گرفتن از برخورد با مورد کرونایی بوده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام والا از فامیلای ما و محله ما هم تا حالا هیچکس نگرفته

اصلا هم خودمونو قرنطینه نکردیم ماسک میزنیم ولی خیلی جاها میریم 

و اینکه خیلیییی از اقایون محله ما کاسب دور گرد هستند یعنی به شهرهای مختلف میرن برا فروش جنساشون شهرهایی با مسافت طولانی اما خداروشکر هنوز هیچی ندیدم که کسی کرونا گرفته باشه و انشالله که نخواهیم هم دید

من هنوزتست ندادم ولی مشکوکم ماتوی دورهمی خانواده شوهرم همه مریض شدن پسرای من بچه های جاری وخواهرشوهرم ولی مثل سرماخوردگیه فقط برای من شدیده،،مطمعنم اگه اونشب نمیرفتیم اینطورنمیشدبزرگترارعایت کردیم ولی بچه هاگرفتن به ماانتقال دادن

والا من و شوهرمو دختر ۲ سالم مبتلا شدیم نفهنیدیم از کجا و از,کی ولی خیلی ساده گرفتیم من که اصلا دارو ...

از کجا متوجه شوید کوید19 هست؟ من از خودم نمیترسم از آلوده کردن اطرافیانم وحشت دارم

من هنوزتست ندادم ولی مشکوکم ماتوی دورهمی خانواده شوهرم همه مریض شدن پسرای من بچه های جاری وخواهرشوهر ...

تو قرنطینه اصلا اما یک ماهه مهمانی نرفتم با اینکه دعوت میشدیم. اما فردا میخوام برم، به خاطر بچم خیلی تنهاست و به قول شما معلوم نیست تا کی ادامه داره😶