2777
2789

اقا مااصلا هموندیدیم اوایل باهم خوب حرف زدیم بعدش یهو من دیگ جوابشو ندادم آخرش استوری کرد عکسشو کنار عکسشم نوشت سکوت و خلاصه .. بعد کلی پی ام جوابشو دادم امروز ک حرف میزدیم بهش میگم غذا چی دوس دارین؟میگه قیمه بعدش میگم آره منم خیلی دوسش دارم میگه تفاهم داریم خلاصه بعدش میگه قیمه بلدی درس کنی منم گفتم استاد قیمه منم 😎 بزارین چتشو بفرستم نظرتونو بگین ک منو مسخره کرد!؟یا چی!!😒من الان ناراحتم بعدشم یهو انگلیسی ب فارسی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اصلا خوب حرف نمیزنی خیلی بچگانه جوابشو میدی حس میکنم یکم دستت انداخته البته نمیدونم شاید کلا شخصیتش همینه

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
اینایی که فارسی میتونن بنویسن فنگلیش تایپ میکنن باکلاس نیستن فلج مغزی هستن که نمیتونن فارسیو بکار ...

اینا تایپ و خط فارسی رو به فنا میدن

الان متوجه نیستیم

صد سال دیگه گندش در میاد😭

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺

این رسمی حرف زده تو چرا اینقدر صمیمی؟! 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی